1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580373 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2013269

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
kulltorp: Jag brukar hålla med dig i det mesta men här måste jag säga emot. Man kan säga mycket om gårdagens förlust men jag såg då ingen taskig inställning. Att effektiviteten saknades kan man såklart tillskriva oskärpa men jag tänker nog att ibland är det bara som förgjort. Igår var en sån gång. Givetvis fanns det mycket som lämnade en hel del i övrigt att önska igår men jag tillskriver som sagt inte det taskig inställning
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
mikenomad: Håller också med om att det fanns vilja igår. Däremot håller jag fast vid att Wahlgren fått sina chanser och borde fått stå vid sidan istället för Limdholm, ävem om den sistnämnde inte är en poängspelare så står han i allafall för nått på isen. Sen måste det in spets då vi i princip har 2 kedjor som typ har kvalite för att spela 0-0 i sina byten. Jag skulle gärna få in en spelskicklig center som kanske har passningsspelet som bästa egenskap och gärna en målfarlig forward. 2 vägcenter har vi i Lundin och Nässén. Men vi skulle kunna få igång tex hartmann lite mer med en spelskicklig center är känslan.
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
mikenomad: Skriver under på det, och när vi fick våra klara chanser så blev vi endera störda i sista millisekunden eller att pucken vobblade till. Det såg likadant ut för TAIF också. Matchen fastnade helt enkelt i ett ställningskrig och den rytmen fick aldrig en chans brytas när allt bara rullade på med få avbrott och en total brist på utvisningar åt något håll.
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
mikenomad: Tycker inte heller att jag såg nån taskig inställning igår. Generellt tycker jag inte heller att Timrå har dålig inställning, vad nu det är?

Om det hade varit en inställningsfråga i att driva på kassen så hade Griskatterna lett serien före Kristianstad.

Sedan håller jag med om att det finns vissa spelare i Timrå som är som mjukglass i närkamperna. Men att det skulle vara ett generellt problem i Timrå, att man har sämre inställning än övriga, nej det köper jag inte.
Låst ämne