1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2013338

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
gustav9: Nu har ju inte Fillefilur bidragit i PP öht om vi nu ska snacka.
Det är inte "fina handleder och rörlighet" som första saknat, kanske att man fortfarande har lite väl mycket av den varan även utan honom.
Vad man saknat är någon som lyckas få igenom skott, något som Ohårde alltid varit hyffsad på och ett område där Fillur varit oerhört ofruktsam. Så även om Fille är på "pappret" en mer PP-orienterad back än vad Ohårde är på "pappret" så har vi varit bättre i spelformen med Marcus.

Varför värderar du Nisse så högt förresten? Har för mig att du placerade honom i första backpar i din uppställning, så bra var han inte ens i kvalet och har ju absolut inte hållit den nivån efter. I mitt tycke är han en sämre version av Lerebäck rakt av i nuläget och den back som helt korrekt står utanför truppen.
Skall dock tillägga att han har alla möjligheter att spela ishockey som proffesion i framtiden.

Ragnarsson är en annan som flyger lite under radarn. Något som generellt är bra med backar men jag hade mycket större förhoppningar på honom än vad han visat upp hitills, utan att på något sätt skämma ut sig skall tilläggas.
Men är detta allt han har att ge blir det en jäkla massa kaka på kaka och då kan Lander vara ett alternativ faktiskt, absolut inte för att han är bättre utan för att han har ett "unikare" spel som ett komplement till den annars ganska stabila backsidan vi i övrigt visar upp.

Däremot så är alla de du nämner vid namn ganska så lika rent generellt, unga och skridskskickliga, ganska moderna backar. Det verkar vara en spelartyp du gillar, inget fel i det. (Glöm bara inte bort att Ohårde faktiskt endast är 22 även om han känns som en farbror i sammanhanget, och till viss del ser ut som en därute också).

Men i min bok finns det bara endast 5 solklara namn på 3 backpar och de är (utan särskild ordning):
Lerebäck, Westerlund, Södraberget, Ohårde och A.Carlsson.

Alla har vi olika sätt att se på saker! Håller f.ö med om att du har Jansson utanför laget på forwardssidan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
TIK-Lund: Hardegård blir nog en bra back när han bestämmer sig för vilket spel han vill vara , han tappar sitt spel för ofta och blir mr tveksam och ibland Lander över konstruktiv .
När han är resolut är han jäkligt bra
Låst ämne