1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523307 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2013328

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
Håkkybåkky: Jag ser tyvärr ingen uppsida hos hardegård utan fått spela pp i första hade han inte producerat,ser en betydligt större uppsida hos Westerlund,Ragnarsson,Lerebäck,Nielsen tror dom killarna kan bli riktigt bra hockeybackar i framtiden om man ger dom dom roller dom förtjänar, jag ser på utvecklingspotential hade hardegård varit en toppback hade han inte spelat i tik,jag gillar hardegård men jag ser på hur vi skall gå upp, då gäller att utveckla dom här spelarna för där kan vi få en rejäl uppsving på, men alla vi ser hockey på olika sätt
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
gustav9: För min del kan jag tycka att Fille W inte förtjänar sådant förtroende.

Han misslyckas allt för ofta med det enkla och känns inte alls så vidare stabil...

Jag ger honom Kred, för sin rörlighet! Absolut klart godkänd men jag tycker inte hans offensiva talanger utmärker sig det minsta!

36, 14, 7 är klasser före honom.

Han är inte värst kreativ och styr inte upp särskilt väl från sin backplats. Jag tycker ofta mig se att han sätter sig själv i konstiga situationer genom att hålla pucken när han inte borde.

Jag tycker och har tyckt att Westerlund är överskattad!

Jag gillar dock att du lyfter Ragnarsson och Nielsen till tidiga platser i uppställningen! Jag håller med dig där! Gillar dem båda!
Ragnarsson känns som en kille man vet vad man får av! Inga uppseendeväckande saker men ändå trygg.
Lerebäck gillar ju jag. Han är rörlig så det räcker och blir över men även fysisk och han försöker ofta hitta snabba långa uppspel från egen zon.

Hardegård saknar skridskoåkningen. Det går inte värst fort... Han är inte så värst fysisk heller. Men som tidigare talare sagt.
Vi har ingen back som lyckas med det han gör offensivt. Han får ofta slagskotten på mål och han har känsla nog för att välja att flippa handledare när det finns skymning och returtagare framför kassen.
11 14 85 47 och 25 får inte igenom pucken på samma vis som 7.
Min önske lista:
Backpar 1: 7-36 backpar 2: 14-48 backpar 3: 85-11 backpar 4: 25-47

Framåt är jag kluven...

Den där första linan med Lundin som center åt Lööke o Dahlén känns helt ok nu! Jag tycker att Lundin fått upp farten bättre på senaste tiden och iom det finns en bättre tvåvägs funktion på kedjan. Så visst kan det väl vara en topplina!

Sedan ser jag gärna: Nässen Lindberg Hartmann

Madsen Sebbe O Johan Lindholm

Boyce Berglund Kaijser

50 och 12 Extra.

Jämn istid i 5-5 Nässen och Madsens formation spelar för mig ingen roll vem man kallar 2och tredje. Dom är jämna och fina båda två!

Madsen och Sebbe O har en jävligt bra kemi på isen!
Nässen och Lindberg passade fint med!
Nu ska bara Nässen komma tillbaka och vara hungrig igen!

Du sa det själv och jag du har rätt man ser olika på saker och ting. Det är ok!
+4
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
gustav9: Nu har ju inte Fillefilur bidragit i PP öht om vi nu ska snacka.
Det är inte "fina handleder och rörlighet" som första saknat, kanske att man fortfarande har lite väl mycket av den varan även utan honom.
Vad man saknat är någon som lyckas få igenom skott, något som Ohårde alltid varit hyffsad på och ett område där Fillur varit oerhört ofruktsam. Så även om Fille är på "pappret" en mer PP-orienterad back än vad Ohårde är på "pappret" så har vi varit bättre i spelformen med Marcus.

Varför värderar du Nisse så högt förresten? Har för mig att du placerade honom i första backpar i din uppställning, så bra var han inte ens i kvalet och har ju absolut inte hållit den nivån efter. I mitt tycke är han en sämre version av Lerebäck rakt av i nuläget och den back som helt korrekt står utanför truppen.
Skall dock tillägga att han har alla möjligheter att spela ishockey som proffesion i framtiden.

Ragnarsson är en annan som flyger lite under radarn. Något som generellt är bra med backar men jag hade mycket större förhoppningar på honom än vad han visat upp hitills, utan att på något sätt skämma ut sig skall tilläggas.
Men är detta allt han har att ge blir det en jäkla massa kaka på kaka och då kan Lander vara ett alternativ faktiskt, absolut inte för att han är bättre utan för att han har ett "unikare" spel som ett komplement till den annars ganska stabila backsidan vi i övrigt visar upp.

Däremot så är alla de du nämner vid namn ganska så lika rent generellt, unga och skridskskickliga, ganska moderna backar. Det verkar vara en spelartyp du gillar, inget fel i det. (Glöm bara inte bort att Ohårde faktiskt endast är 22 även om han känns som en farbror i sammanhanget, och till viss del ser ut som en därute också).

Men i min bok finns det bara endast 5 solklara namn på 3 backpar och de är (utan särskild ordning):
Lerebäck, Westerlund, Södraberget, Ohårde och A.Carlsson.

Alla har vi olika sätt att se på saker! Håller f.ö med om att du har Jansson utanför laget på forwardssidan.
+10
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-12-11
gustav9: Håller faktiskt inte riktigt med angående Hardegård. Jag må ha klagat på killen innan men nu har han gått från klarhet till klarhet och är en av våra bästa backar. Offensivt finns det ingen back som får igenom skotten i täck som han.
+8
Låst ämne