1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2018303

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
Nevink: Grejen är att många modoiter skriver här regelbundet (inte undertecknad) och verkar försöka föra nån sorts diskussion samt delar ut en och annan glriing med jämna mellanrum. Så är inte fallet med vissa timråiter som enbart dyker upp som gubben i lådan i modoboken efter vinstmatcher, det är en viss skillnad i min bok. Men vi har alla olika böcker, no pun intended.

Å andra sidan verkar ni ha fler aktiva skribenter i er bok (och sannolikt fler rötägg).

Men allt tjafs åt sidan, ni var bättre idag och vann välförtjänt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
Trilske: Du ser ju uppenbarligen det du vill se. Du vill tro att ni modoiter alltid är större och inte beter er lika kasst, men sanningen är att ni likt alla andra är lika jävla kassa, ingen skillnad alls.

Återigen, som förra derbyt ni vann, då var det bra med syrliga inlägg här, men sen är du modoit också, så därför sitter ju inte du och räknar ihop alla skitinlägg härinne då. Men nu när vi slog er, då kokar du inombords, för det värsta som finns för er är att torska mot Timrå på hemmaplan, speciellt i en sån här tillställning.

Alla supportrar är enögda, samma med mig. Du är inget undantag heller direkt.

CHERRY PICKING, googla det :)
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
Trilske: Varför ska man bli raderad av den anledningen att man inte skriver regelbundet?

Jag har väl noll åsikter om modo när ni spelar mot KB65 och halva Småland.... när ni spelar mot Timrå så bryr jag mig såklart. Fast att behöva kommentera ert PP i 48 andra matcher för att kunna skriva en kommentar efter matcher mot oss.... ja det är rätt mastiga krav ni ställer då måste jag säga.

Kul för dig att du inte blir raderad i vår bok trots att du dyker upp som gubben i lådan efter ett derby...
Låst ämne