1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582257 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2019039

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Dalle ser lite chipsfet ut redan nu. Toby har ju trots allt tagit sig till NHL. 51 poäng som back i bottenlaget Atlanta är väl inte fy skam. Känner sig Dalle värdelös under den pressen det är idag så är det ju lika bra att stanna kvar i Timrå karriären ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Costanza: ok boomer
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Costanza: Sen fattar jag inte ditt resonemang heller. Vem här inne har ens sagt att Dahlén här och nu är redo för NHL? Grabben har ju själv varit mogen och sagt att San Jose har så pass stark forwardssida så han vet att han inte platsar. Han kunde kört AHL men ville nånstans hitta tillbaks till glädjen. San Jose hade ju knappast behållt rättigheterna om dom tyckt han är en curlingpojk som skall ha allt serverat.

Sen tycker jag min jämförelse med chipsEnström passar in ganska bra här och nu. Finns många 34 åringar som kan spela SHL och till och med NHL. Jag jämför ju också i och med att ni sagt att Enström går in i vilket SHL lag som helst och är betydligt bättre och har högre status än vår Dahlén. Sen har Enström haft sin karriär i princip och Dahlén har allt framför sig, så där tycker jag det blir lite skevt att jämför på det viset vad Enström gjort i NHL för ett par sekel sen. Jag snackar här och nu...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Costanza: men seriöst. Dahlén lovade mål, gjorde det (och passade fram till några), och ni åkte på 3-7 inför fullsatt arena. Jättejobbigt, vi hajar. Men är det inte dags att torka tårar nu och gå vidare? Ni ligger före oss i tabellen. Och er Jonte är superbäst och har störst penis.
Kommentera