1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2022876

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Det är alltså på den här nivån vi värvar... 6 poäng på 71 matcher med DIF i SHL. Ok låt vara att han var en poängspruta i J20 och att det är svårt att få en sådan position i ett SHL lag men nog känns detta mest som en breddning av truppen snarare än en ersättare till skadade duon Lööke och Ohlsson? Men vi ger väl honom en ärlig chans att visa upp sig i a f!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Samtidigt är det så jävla svårt att veta också, vad man ska dra för växlar av tidigare produktion på andra nivåer. Jag tror att alla här hade reagerat positivt om vi lyckats få loss Johan Johnsson nu exempelvis, men hans siffror under de senaste två säsongerna roar ju ingen.

Det man kan konstatera efter en snabb koll i statistiken är att WW ligger femma i Djurgårdens interna liga när det kommer till corsi, bland de spelare som gjort +20 matcher. Under de 20 matcher han spelat så har han snittat 9:19 minuters istid och strax över 57% av alla skottförsök som gjorts under den istiden har gått i offensiv riktning. Isolerar man statistiken till det så är det finfina siffror, och ska man utifrån hans kroppsstorlek och fattning försöka hitta en spelare han möjligen kan likna (jag har inte sett WW en sekund, vad jag kan minnas) så är det väl Henrik Törnqvist.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: att vara framträdande i J20 med kanske mycket speltid överlag, kanske extra mycket i offensiva situationer, till att gå upp till landets högsta serie och få begränsat med speltid och den speltid man får kanske är sporadiska defensiva tekningar.

Tror han kan växla upp här.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: En till Kaijser .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Första spontana tanken är att det är en Lindberg som skjuter höger och gör färre poäng. Inte vad jag hoppats på.

Men, ska inte avfärda grabben innan han ens fått på sig skridskorna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Men är det verkligen en ”ersättare” till exempelvi Lööke vi behöver? Om allt går som det ska så kommer både Lööke och Ohlsson tillbaka framöver, så om vi kan bredda truppen fram tills dess och se till att ha mer konkursans i laget så ser jag inte det som ett dåligt tecken allafall.
Kommentera