1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522078 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2023119

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Efter ett antal turbulenta säsonger så vill och tror många att Timrå skall ta steget upp igen till SHL .
Vi börjar med föreningen Timrå ..är alla på plats i föreningen på sin poster , har vi rätt folk att utföra och se till att föreningen kan utvecklas till en stabil förening .
vad jag vet är inte alla poster tillsatta .
Finns det ekonomi tror inte det , tex: hyror blir högre , har det blivit eller blir det mer inteckter på marknaden eller finns den till Timrås fördel ...Redan nu ?
Har vi ett lag att att bygga på : Dahlen vill vara kvar och sedan ? Vi säger 2 kedjor kan vi få till som är SHL dugliga .
Timrå skall väl inte åkar upp å ner varje säsong , det kan väl inte vara meningen .
En stabil förening , ett bra lag , med framtid och framåt anda är ett måste .
Det är ingen lek att ligga i SHL man ett jäkla stort ansvar som förening för framtiden .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Clay: Här är mina åsikter runt dina åsikter:
Alla som håller på Timrå vill naturligtvis att de ska gå upp i SHL.

Det är väl klubbchefen som ska in va?

Ekonomi finns om man gör det på rätt sätt. Bra samarbete med sponsorerna, ett bra arrangemang på matcherna och ett lag som bjuder till. Här finns det en hel del att utveckla dock.

Det finns ett lag att bygga på och Dahlen är inte oersättlig.

Som sagt tidigare, vägen till SHL är ett lottohjul och när du väl är där så ska du hanka dig fram ett par år för att ha en chans att etablera dig.
Leksand är ju fortfarande ett jojo-lag om man säger så...

Föreningen är stabil enligt mig och framåtanda finns.

Det är ingen lek i allsvenskan heller.

Det är få föreningar förunnat att vara ett etablerat SHL lag. Frågan är om vi ngnsin kan bli det? Jag vet inte. Vi kanske inte kan begära det.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Clay: Hur tänker du att en hockeyallsvensk klubb ska resonera då? Så som kvalsystemet sett ut nu sedan avvecklingen av kvalserien så är det ju mest slumpen som avgjort ligastatus för inblandade klubbar. En riktigt lyckad säsong och några studsar hit och dit så är helt plötsligt Åsa Nisse-föreningen Oskarshamn i SHL. Förmodligen blir besöket kortvarigt och frågan är väl hur den här resan kommer drabba dem på sikt, men detta är ju den sportsliga verkligheten. Vi har ju betydligt bättre förutsättningar idag än vad vi hade för två år sedan, även om det är oceaner ifrån att vi skulle vara helt SHL-mässiga.
+9
Kommentera