1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580435 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2025021

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
GatstenenRules1:

Du har lite insyn i modos ekonomi ser jag. Efter degraderingen var det en privatperson som räddade klubben (byberg). Sedan tog man lån för att täcka delar, ett lån man amortera på dvs betalar tillbaka.

Pengar från kommunen man får är sponsring och hyra för håll och andra ytor. Viss del av pengarna är öronmärkta för j20 och damlaget, ganska dyrt att driva dessa på högsta nivå, men det vet du nog inget om. Utan detta skulle vi nog kunna ha liknande budget för herrlaget men damlaget skulle åka.

Men vi har gjort en sjuk resa ekonomiskt i ha, och vågar lova att vi är den mest välmående klubben ekonomiskt i serien. Nya ledningen har full koll och vi går med vinst varje år trots att vi tappat publik när vi gått dåligt. Vi matchar shl kraven på eget kapital och detta ska växa ytterligare.

Nog om detta, att diskutera ekonomi med en lövare är som att diskutera negativa effekter av alkohol med en alkoholist. Vi konstaterar att löven är bäst på allt. Vi lägger ner serien och kvalet, ingen idé att spela mer.

GRATTIS TILL SHL PLATAEN!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2020-01-17
Rytter: Efter ha sett Ragnsrssons tackling ett flertal ggr , så släpar Lövenspelaren sitt ben i rörelse för att undvika tackling , Ragnarsson viker inte undan , det tar mer höft mot höft , situationen går ej att undvika , har inte Löven killen viket av har det blivit en bröst mot bröst ..en jäkla smäll .
Timrås förlust efter ha sett reprisen är inget att säga om , synd att man inte fick se det bortdömda målet igen .
Låst ämne