1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581760 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2025563

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Hur gamla är de övriga backarna då? Att satsa på unga spelare är ju det enda vi gör i stort sett. Sen är det väl bara i en backsida som våran som man kan beteckna en 24-åring som Lander som nästintill lastgammal. Här är han tredje äldst, vilket är sjukt bara det. Det är nog en nyckel till att det också ser ut som det gör stundtals.

Nä, Lander hade definitivt inte spelat här om han inte haft de kopplingar han har. Men då får man ju se till var vi befann oss i somras, då vi av naturliga skäl var väldigt sent ute på marknaden. Den enda roll han skulle fylla var att avlasta övrig backsida, sen har han ändå gjort det hyfsat utifrån de förutsättningarna. En sån som David Westlund hade ju inte en chans, men Lander fixar ändå tempot och att trots allt göra korrekta avvägningar även om det blir någon groda här och där vilket sannerligen inte gör honom unik i det här laget. Nielsen borde vi lånat ut redan i höstas, han har inte fått det att lira överhuvudtaget i år. Han behöver förtroende och lugn och ro, inte hålla och trängas om sjundebacksplatsen i ett topplag som har flera andra bryderier att hålla på med också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: menar du att du tycker på fullaste allvar att Lander klarar av tempot?
Han hamnar ju i trångmål om och om igen dels pga för långsam i tanke och dels för att karln inte kan åka skridskor. Han kommer inte och bör inte spela i en högre serie än div.1 om det inte är med Timrå. Punkt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag ser det också som en möjlighet för Nielsen att få utvecklas, att få hoppa in i var femte sjätte match och få spela 10 min. ger ingenting.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Är tyvärr inte beredd att hålla med dig alls om att Lander klarar tempot och än mindre att han gör korrekta avvägningar. Det är två av hans största problem i min värld i alla fall.
Kommentera