1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2025567

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Är tyvärr inte beredd att hålla med dig alls om att Lander klarar tempot och än mindre att han gör korrekta avvägningar. Det är två av hans största problem i min värld i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Håller med att Lander inte klarar tempot o är alldeles för klen fysiskt!
Får Lander tid så kan han klara det hyfsat o den tiden finns i div 1!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Jag har i alla fall väldigt svårt att hitta egenskaper i det spel Nielsen visat upp i år som skulle göra honom till ett bättre alternativ i den rollen, om man nu återigen ska leka med tanken att Lander och Nielsen slåss om precis samma plats. Vilket de inte gör, i min bok. Lander var en sjunde-/åttondeback på förhand, de skorna har han trots allt fyllt hyggligt.

Sen var nog fler än mina förväntningar på Nielsen väldigt högt uppskruvade inför säsongen. Såhär i efterhand kanske det var lite väl hoppfullt att nästintill räkna med att han skulle ta ännu fler snabba steg i år, när kravbilden och omgivningen blev en helt annan. Jag hade hoppats på att han skulle vara med och konkurrera om en plats i de två första backparen. Men det är väl "medaljens baksida", det vi fått se nu. Nielsen gick från tredje backpar i vårt usla J20 och sedan upp i SHL, enbart av anledningen att vi hade en miljon skador som behövde täckas upp. Sen vet vi alla vad som skedde, och så kommer vi till årets säsong. Westerlund och Ragnarsson kommer in sent, och Lerebäck överraskar enormt positivt i början av serien. Direkt smalnade det av, och Nielsens utsikter till den där frikostiga istiden grusades dirr. När han dessutom hade uppenbara problem på försäsongen så blev det snårigt med nio friska backar, framförallt när vi inledde grundserien så bra som vi gjorde.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Inderekt förser vi MODO med en kanon back ..Belov/ Almtuna , så löser vi problemen på back sidan .
Å vi som haft det hela säsongen , vi skullen ha haft han istället .
Kommentera