1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581637 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2026053

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Du har ett fullständigt unikt förhållningssätt till TJ i alla fall. Det måste jag ge dig. Den gängse uppfattningen har väl snarare legat i linje att det är märkligt att det inte upprättats en polisanmälan gentemot de styrande i klubben mellan 2008-2012.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: jag står inte bakom det som var och hände i klubben då, nu var det så länge sen så jag knappt kommer ihåg allt, jag menar att det var ett driv i klubben på den tiden gentemot nu!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Hur man kan längta efter TJ är beyond me. Hans enda ambition var väl att flytta arenan till Sundsvall?

I övrigt behöver vi inte en person som kommer in med 00-talets kommersialism. Jag vill ha en modern klubbchef , som Stefan Enbom i Luleå Hockey uttryckte det:
”Vi lever på våra känslor, och andras, det är vår energi och vår grogrund. Jag tror att hela ligan måste hitta tillbaka till det. Vi får inte bli ett kommersiellt väsen som svävar ovanför alla som älskar hockey. Vi måste komma närmare dem. Det ska inte stå folk och skrika ”SHL – hockeymördare” på arenorna – då måste vi fundera vad vi gör för fel.Att vara kommersiellt skicklig är viktigt, men det är inget som triggar våra fans. Att hitta våra rötter, bygga på norrbottenskillar, jobba hårdast – det är vad som är viktigt.”

En klubbchef som delar de värderingarna är vad jag ute efter, och någon som kan KOMMUNICERA utan att skämma ut sig. Jag tror att JW var på väg mot något sunt, men i och med att vi inte har någon information om vad som hände där ska jag inte dra allt för stora växlar.

En sak som är säker är att vi behöver någon som ser möjligheter, kansliet känns oerhört förpestat av "alla andra kan - men inte vi"-mentalitet och självömkan. "Skellefteå får mycket mer pengar av kommunen", "Finns inga sponsorer här, vi har bara banker, myndigheter och försäkringsbolag", "Timrå är en liten klubb", "Folk har ingen aning om vad det kostar", "Vi gör det bra utifrån våra förutsättningar" är citat som man har hört från verkande inom a-laget. En sjuk grej, man kan söka sponsring från företag utan att de är baserade i lokalområdet med skickliga säljare. För att sponsringen minskade med 1tkr under SHL-säsongen är fan i mig det värsta jag har hört.
Kommentera