1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2026951

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Gorkyman: Vad säger man om Rickard Palmberg , man är med och spelar ned Timrå till HA och nu väljer man Oskarshamn som är på väg till ?
Man skall inte prata moral eller klubb känsla men ibland droppar det över .
Vore det inte ett skäl att komma tillbaka och hjälpa Timrå upp igen , det är få som har den känslan .!
Timrå har en Nu ..Dahlen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Clay.2: Palmberg visade väl redan då att som förste man dra efter SHLdebaclet. Hann Timrå spela klart serien? Skulle som Nubben aldrig fundera på att kontakta Palmberg igen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Clay.2: Ibland verkar folk tro att Palmberg är skyldig oss något, eller att han verkar haft något slags klubbhjärta han sviker. Oskarshamn är desperata och dom betalar han väl okej. Han lär få mer betalt där än borta i Belfast. Jag önskar han all lycka, han gjorde en fin säsong hos oss. Han kan knappast välja och vraka bland klubbar.

Skulle jag jobba för ett företag som går i konkurs t.e.x eller några andra bakslag som gör att man får börja om på en lägre nivå, då hade jag inte direkt känt mig skyldig och sökt mig dit igen för en lägre lön då det finns andra jobb som betalar mig mycket mer, bara för att jag var med i teamet som var med när båten sjönk. Det är inte Palmbergs fel att vi hade en trupp som var byggd för att klara ett kval.

Sen jämför du Dahlen, Ja han har klubbhjärta, men ser man på det ekonomiskt, San Jose betalar Dahlens lön, han tjänar mest i hela HA, och han hade tjänat exakt lika mycket om han hade spelat i SHL. Är folk här inne verkligen så säker om Dahlen hade spelat i Timrå om han t.e.x hade fått 20.000 i månaden, kontra säg... 150.000 i HV71? det är jag inte så säker på. Han har en enorm ekonomiskt trygghet med tanke på att San Jose betalar hans lön, och behöver inte ta ställning till det.

Därav är jag genuint nyfiken på vad du ser som "droppat över?" vilken gräns har Palmberg nått?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Clay.2: Räknar man klubbkänsla så ska väl framförallt Boyce o även Berglund räknas in
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Clay.2: Klubbkänsla är väldigt sällsynt i dag, vilket gör Dahléns val så mycket större i mina ögon.
Jag har alltid sett Palmberg som en legoknekt, nu har han inte haft så lång proffskarriär, började spela HA 2015 som 26-åring.

Salomonssons övergång tycker jag är värre med tanke på hur hans snack kring Timrå gick, även om jag önskar att Palmberg inte lyckas i IKO. Att vi har två spelare som lämnat TIK för att gå till den klubb som slog ut oss kanske är någon form av kvitto på vilken karaktär vissa spelare i truppen hade i fjol, och varför inte nerverna hölls i schack.
Låst ämne