1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2027034

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Clay.2: Ibland verkar folk tro att Palmberg är skyldig oss något, eller att han verkar haft något slags klubbhjärta han sviker. Oskarshamn är desperata och dom betalar han väl okej. Han lär få mer betalt där än borta i Belfast. Jag önskar han all lycka, han gjorde en fin säsong hos oss. Han kan knappast välja och vraka bland klubbar.

Skulle jag jobba för ett företag som går i konkurs t.e.x eller några andra bakslag som gör att man får börja om på en lägre nivå, då hade jag inte direkt känt mig skyldig och sökt mig dit igen för en lägre lön då det finns andra jobb som betalar mig mycket mer, bara för att jag var med i teamet som var med när båten sjönk. Det är inte Palmbergs fel att vi hade en trupp som var byggd för att klara ett kval.

Sen jämför du Dahlen, Ja han har klubbhjärta, men ser man på det ekonomiskt, San Jose betalar Dahlens lön, han tjänar mest i hela HA, och han hade tjänat exakt lika mycket om han hade spelat i SHL. Är folk här inne verkligen så säker om Dahlen hade spelat i Timrå om han t.e.x hade fått 20.000 i månaden, kontra säg... 150.000 i HV71? det är jag inte så säker på. Han har en enorm ekonomiskt trygghet med tanke på att San Jose betalar hans lön, och behöver inte ta ställning till det.

Därav är jag genuint nyfiken på vad du ser som "droppat över?" vilken gräns har Palmberg nått?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-01-22
Synct: Kan man inte få en klubbkänsla på grund att man trivs i klubben ? sedan beror det på mycket mer än hockey ,familj , jobb , är man ung och vill ha äventyr . Någonstans vill man väl landa i sitt liv någon gång men var , i Timrå eller Sundsvall.
Sedan tar Timrå hand om sina spelare tillräckligt ? , är Timrå , Sundsvall ett ställe där man vill stanna ..ja om man får ett bra boende och kamrater i sin närhet .
Nu byts det spelare nästan mer än man byter kallingar , det blir ingen stomme , grund kvar i laget ,
Skulle det vara kul om man skulle bytta arbetskamrater varje 7månad ?
Tror inte det .
Låst ämne