1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581068 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2027936

Sv: Apropå nånting...
Är Timrå nertränade nu för att vara som bäst när det gäller?

Tycker isåfall att det känns otryggt att vi bara fått se ett bra grundspel i enstaka matcher. Ni som är proffstyckare; finns det någon anledning alls att hoppas denna säsong?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Tar på mig proffstyckarhatten och konstaterar att vi ”egentligen” gjort en till stora delar bra säsong. Det går inte att gnälla på så väldigt mycket egentligen, även om det är precis vad många gjort under hela säsongen. Inte så mycket nytt med det, gnäll är vi riksledande inom.

Däremot har vi fallit igenom rejält nu i januari. Vet inte riktigt vad som hände, annat än att Lööke blev skadad. Sedan hans skada ser vi, på riktigt, ut som ett bottenlag stundtals. Det har dock börjat repa sig lite nu, men matcherna mot Löven och Mora var sensationellt usla. Vi har varit skit sedan nyår men har trots det tagit 12 av 21 poäng, under samma tid har vi tappat greppet om topp två dessutom.

Hoppet inför vårkanten ligger väl i att det inte verkar spela någon större roll hur man spelat i omgång 40. Allt kan hända, och händer. Däremot borde vi försöka få till lite rotation i laget på något sätt. Hoppet lever, men frodas väl kanske inte riktigt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: tja vi ligger ju trots allt 3a så hoppet tycker jag vi ska behålla men uppenbarligen finns det frågetecken som måste rätas ut innan detta lag ska ses som en seriös kandidat för nåt SHL kval
Kommentera