1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

516573 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #2027940

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Tar på mig proffstyckarhatten och konstaterar att vi ”egentligen” gjort en till stora delar bra säsong. Det går inte att gnälla på så väldigt mycket egentligen, även om det är precis vad många gjort under hela säsongen. Inte så mycket nytt med det, gnäll är vi riksledande inom.

Däremot har vi fallit igenom rejält nu i januari. Vet inte riktigt vad som hände, annat än att Lööke blev skadad. Sedan hans skada ser vi, på riktigt, ut som ett bottenlag stundtals. Det har dock börjat repa sig lite nu, men matcherna mot Löven och Mora var sensationellt usla. Vi har varit skit sedan nyår men har trots det tagit 12 av 21 poäng, under samma tid har vi tappat greppet om topp två dessutom.

Hoppet inför vårkanten ligger väl i att det inte verkar spela någon större roll hur man spelat i omgång 40. Allt kan hända, och händer. Däremot borde vi försöka få till lite rotation i laget på något sätt. Hoppet lever, men frodas väl kanske inte riktigt.
+18
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det enda som inte stämmer i resonemanget att vi stundtals skulle spela som ett bottenlag är statistiken. Trots att spelet enligt oss gnällmeisters suger så ramlar ju poängen in och vi har avancerat en placering. Fortsätter poängen trilla in så kommer vi ju få bra mkt mer än de 99 poängen vi fick det året vi gick upp. Jag tycker grabbarna visar vilken nivå laget besitter i t ex senaste derbyt mot Modo. Frågan är väl hur det är med motivationen och inställningen i t ex matcher som Kristianstad och Almtuna hemma. I ett kval lär de ju förhoppningsvis inte lida brist på motivation i a f
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nån som sitter med insider-info om hur Löökes rehab-träning går?
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det är som du säger Timrå har gjort det mycket bra , det är inte det men man har för ofta ett spel som man ser långt ner i åldrarna där tränaren påpekar hur man skall spela och lära sig grunderna i ett spelsystem med 2 stora grunder att försvara och anfalla , Jag tycker att man skall kräva lite mer av vissa spelare i vissa situationer ..
Man kan inte fara runt och spela Allan
Pojkspelare lär och tar in spel moment och förstår dom inte så frågar dom.
Nu är det dags med mer teori i teori salen och sluta med lallandet.
Kommentera