1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2029288

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2020-01-29
Sune: jag förstår faktiskt ledningen. Vi hade ett mål om att bli topp 5, vi är topp 3. Chansen att gå upp finns fortfarande.

Och let's face it, vi har enormt sparkapital i vårt lag. Vi spelar som en påse skit just nu men plockar ändå poäng så gott som hela tiden, vinner matcher osv.

De gör trots allt 11 matcher kvar tills det börjar gälla något, och vi brukar tända till när vi möter bättre lag.

Jag tycker inte vi ska riskera ekonomin just nu. Får vi igång spelet kan vi utmana. En enda ny spelare gör ingen skillnad just nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2020-01-29
Jensen_12: Nej, investera i spelare just nu är inget vi ska göra. Det är inte där problemet sitter.
Och även om jag klagar på hur det ser ut på isen ibland så menar jag definitivt inte att det är kört. Man ska t.ex. aldrig underskatta Modos förmåga att misslyckas samtidigt som vi har minst en spelare som visat att han kan lyfta sig enormt mycket när det verkligen gäller.
Låst ämne

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2020-01-29
Jensen_12: Skulle inte förvåna mig om Timrå slår alla på näsan och står där med shl-biljetten i handen tillslut, medan modo & löven står där med händerna i byxfickorna och frågar sig vad fan det var som hände!

Kolla bara när Modo åkte ur, man var väl nån ynka poäng från att kvala sig kvar även i HA första året? Djurgården slutade 5a första året t.ex, Leksand 4a. Vi ligger liksom på en stadig 3e plats skulle jag vilja påstå, med all chans att kunna utmana när det hettar till på riktigt. Sen att plats 2 och 3 betyder helt olika saker är väl det som vi stirrar oss blinda på, skulle vi ligga 3a nästa säsong med ett klassiskt slutspel så hade såklart tongångarna låtit helt annorlunda.

50% på Modo, 40% på Löven, sista 10% på oss och BIK.

Något sånt här känns det som, ingen har direkt med Timrå i beräkningarna, men vi finns där och strör salt i såren på motståndarna, kanske lyckas vi strö tillräckligt mycket så motståndet faller platt?
Låst ämne

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2020-01-29
Jensen_12: En spelare lyfter inte detta lag , snarare en tränare lyfter detta lag , men vem byter tränare nu ?
Ingen kretik mot dig nu men vi spelar bättre mot bättre lag nja , då skulle det vara mot MoDo och Björklöven ..inte ens då fungerar det..
Att Timrå ligger där dom ligger är inte Fredrik Andersson' s förtjänst det är killarna som gjort han en tjänst att han fick behålla jobbet .
Släpp kraven och låt Fredrik ta semester i 11 matcher.
Spelarna behöver ingen tränare nu dom behöver en mental coach .
Hur skall Timrå lösa detta när det blir slutspel ?
Låst ämne