1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581133 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2041162

Sv: Timrå IK - Mora IK 2020-02-28
Clay.2: så är inte alls verkligheten vi lever i. Då någon säger något elakt säger man ifrån, då någon säger något dumt så tillrättavisa man, då någon säger något som är rent faktafel så rättar man. Det är min verklighet i vardagen, det du påstår vara verklighet låter mer som folk på internet som allt som oftast inte är representativt över hur personen är i sin vardag.

Hur du beskriver det här forumet stämmer inte heller, det negativa som skrivs här skrivs oftast i frustration eller i ögonblicket det sker. Dessutom sker även nyanserade diskussioner och spekulationer. Nästan alla har har bidragit positivt för diskussionsvärdet i det här forumet, men inte du, du undviker all form av diskussion för att istället försöka vinna en diskussionen. Du har kommit hit med helt fel inställning från första början, var öppen för att din åsikt kan påverkas efter en diskussion och försök se saker fler än ett perspektiv så ska du se att folk bemötande mot dig kommer att bli bättre.

Det du skriver i ditt inlägg är extremt ironiskt dock, det du önskar av andra saknas fullständigt hos dig. Du behöver tänka igenom hur du är och hur du vill att andra ska uppfatta dig, för i dagsläget är du en redig hycklare som säger en sak och gör en annan själv.

Och för att du tjatar om det så mycket. Jag är inte anonym här på forumet,jag heter Robin Pettersson och du hittar mig på både twitter och Facebook. 👍
Låst ämne