1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2041148

Sv: Timrå IK - Mora IK 2020-02-28
Öndulat: Så här är verkligen vi lever i även här , förolämpningar , kallas för det en och andra av oerhört många , på hopp som går övergränsen som vissa tycker ä riktigt utan besvär , förståsigpåare , lätt kränkta , och jäkligt smarta ,
JAG har aldrig kallat någon idiot här !!men det förekommer ofta .
Men en del har det i sitt vanliga språk och det är så samhället ser ut idag bland många .
Jag ser på Hockey på mitt sätt som du ser på ditt sätt och som alla andra , är det problem med det kan man fråga sig ?
Här sågar man varandra utan bekymmer på/med de mest förolämpade ord och meningar det ser vi på alla Hockeysnack .
EN bättre attityd mot sina medmänniskor skulle man önska sig även här .
Kanske dom skulle inte vara här ...
Skall men skriva sitt namn , adress mm on det är det du menar ..Av vilken orsak .?
Här skriver vi vad vi vill om Timrå ik .
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2020-02-28
Clay.2: så är inte alls verkligheten vi lever i. Då någon säger något elakt säger man ifrån, då någon säger något dumt så tillrättavisa man, då någon säger något som är rent faktafel så rättar man. Det är min verklighet i vardagen, det du påstår vara verklighet låter mer som folk på internet som allt som oftast inte är representativt över hur personen är i sin vardag.

Hur du beskriver det här forumet stämmer inte heller, det negativa som skrivs här skrivs oftast i frustration eller i ögonblicket det sker. Dessutom sker även nyanserade diskussioner och spekulationer. Nästan alla har har bidragit positivt för diskussionsvärdet i det här forumet, men inte du, du undviker all form av diskussion för att istället försöka vinna en diskussionen. Du har kommit hit med helt fel inställning från första början, var öppen för att din åsikt kan påverkas efter en diskussion och försök se saker fler än ett perspektiv så ska du se att folk bemötande mot dig kommer att bli bättre.

Det du skriver i ditt inlägg är extremt ironiskt dock, det du önskar av andra saknas fullständigt hos dig. Du behöver tänka igenom hur du är och hur du vill att andra ska uppfatta dig, för i dagsläget är du en redig hycklare som säger en sak och gör en annan själv.

Och för att du tjatar om det så mycket. Jag är inte anonym här på forumet,jag heter Robin Pettersson och du hittar mig på både twitter och Facebook. 👍
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Mora IK 2020-02-28
Clay.2: Skriver du så uppenbart obefogade saker som att Berglund inte är bättre än någon annan i boxplay får du ju tåla en lass med skit tillbaka. Du har även sagt att han gnäller och har sig i omklädningsrummet. Jag har svårt att se att någon som gnäller och sprider dålig energi, får vara lagkapten.

Du verkar ha något personligt agg mot Berglund, det har nog många förstått här inne.
Modano vibbar så det står härliga till.

Ja, du skriver VAD du vill om Timrå IK, då får du även tåla svaren du får.
Låst ämne