1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580608 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2047659

Sv: HA Slutspelsserien 2020
MrLöven: jag är fullständigt övertygad om att du resonerat annorlunda om det varit Timrå som varit i HA-finalen, så lägg ned skitsnacket, du skulle skrikit dig hes och krävt utökning av SHL! Du är bara avundsjuk på att det är vi och MoDo som spelar final och då är det ju givet att man är emot...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
MrLöven: Det enda skitsnacket här kommer ifrån dig just nu!
Om Nubben gått ut i media och sagt samma sak som eran VD om vi hade första eller andra platsen så hade jag skämts ögonen ur mig!! Det står jag för!

Och komma att påstå att han och vi också för den delen uttryckt oss på samma sätt om vi legat etta är en fruktansvärt dålig bortförklaring på ett dåligt uttalande. Det är ju bara ett påstående som saknar grund.

Jag kommer aldrig ändra mitt tankesätt kring detta. Pinsamt att försöka få en gratisplats bara för att det utbröt ett virus och att man kom etta i grundserien som inte betyder med en finalspel och hemmaplansfördel till något som inte ens är säker mynnar ut i ett kval till SHL, tycker du kanske vi ska utse Luleå till SM-Mästare också, och bara ge dom ett en guldmedalj? Dom van ju grundserien??

Tycker kanske du ska fundera kring vad du hade tänkt om det var omvända rollen istället?

Och i sak så har ju Nubben, Sanny m.fl rätt, varför om så skulle bli fallet ska just Löven och Modo bara få gå upp då? Isåfall har väl Modo ingenting då dom kom tvåa?? Och ska tvåan upp ska väll ALLA slutspelslag upp? Finns ingenting som kommer göra detta rättvist på något sätt, inte för er inte för oss inte för någon.
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
MrLöven:
Ingen i HA är ju klar för direntkval mot shl. Ett sv lagen modo/löven är klara. Det andra har bara 50%chans stt gå vidsre baserst på tidigare år.
Och alla topp 8 har ju chabske att ta sig till kval. Vissa mer chans än andra.
Skulle timrå vinna slutspelsserien och löven modo spela 5 matcher. Då tror iaf jag att Timrå vinner mot den förloraren. För att ladda om efter en sådsn sur förlust tror jag blir svårt.

Känns hekt orimligt att lyfta upp modo/löven. Likaså orimligt att lyfta upo topp 8 i HA.
Minst lika orimligt som att ingen ska gå upp.
Och samma sak gäller att spela klart senare. Det ör nog det sämsta alternativet, då allas formtoppar osv har löpt ut..

Jag har funderat mycket på hur detta ska lösas. Men kommer inte fram till något bra alls. Pest eller kolera är det dom gäller.
Lif och iko är ju faktiskt utanför shl. Så kanske flytta ner dem och sedan ha fler platser upp till shl året efter?
För de har faktiskt förlorat sin shl-status, men ingen i HA är ens klar för kval uppåt.
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
MrLöven: Hade det varit annat ljud i din skälla om Löven kommit tex 5?
Jag kan iaf säga att jag skulle tyckt samma oavsett vart i HAs tabell Timrå hamnat och det är som jag skrivit tidigare. Antingen går alla 8 lag som gick till slutspel upp eller så spelar dom på de 12 lagen som finns i SHL just nu eller dom 14 högst rankade lagen vilket borde vara de 12 SHL lagen plus Leksand och Oskarshamn.
Låst ämne