1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2047663

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Jensen_12: helt rätt, men är det rätt att man ska döda säsongen utan att man har fått chansen att kvala...och man ska bara acceptera det när man vunnit serien överlägset?? Det kunde varit Timrå som varit i samma situation...Hur hade ni reagerat, svara ärligt nu och bortse från att vi håller på olika lag 😊?? Nubben har redan skrikit sig hes och protesterat och tycker att Timrå blir förfördelade trots att ni inte vunnit nåt i nuläget...mer än en match av fem!! Inte ens säkert att ni tagit er till ett shl-kval...ändå tycker han ni ska vara med i resonemanget om hur SHL ska utformas nästa säsong...och jag förstår det, klart man står upp för sitt lag/förening! Men håll med om att det är ett knepigt läge, det är ju bara IKO och LIF som är vinnare i det här...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
MrLöven: men vi är ju i samma position, likväl vi som ni har kvalificerat oss för kval, och kommer troligtvis inte kunna spela vidare säsongen och därmed missa chans till uppflyttning.

Vi får helt enkelt se vad som händer, men mest troligt blir det ju samma beslut som i SHL.

Men självklart tråkigt om, miljonsatsnigar, god form mm som präglar de olika lagen som spelar är förgäves, men i den rådande situationen kan man ju inte mer än köpa att det tyvärr inte gick att slutföra säsongen.
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
MrLöven: Tycker du att Västervik ska acceptera att deras slutspurt som tog dom till slutspelesserigen bara var förgäves?
Nubben protesterade väl mot att Modo och Löven helt plötsligt skulle få friplatser, tror han inte förtod hur man kom fram till siffran 2 då fler lag hade chansen att gå upp.
Björklöven har vunnit precis lika lite som Timrå i nuläget. Dock har dom har satt sig i ett bättre utgångsläge inför slutspurten men det gjorde ju AIK ifjol också.
Låst ämne