1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578049 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2048232

Sv: HA Slutspelsserien 2020
DalleRalle:

Ja det var efterblivet att missa att en pandemi skulle komma och ställa in serien.

Hur många företag tror du har med detta i sin riskanalys och dessutom tar höjd för det?

Vår satsning bygger på att vi värvade iikka och bartosak när vi såg att vi skulle få minst 2 extra matcher i final eller 3 i fortsättningsserien. Fortfarande pekade budget på liten vinst med dessa värvningar men bara på finalen tappar vi ca 4m i intäkt.

Bo3 eller shl kval är inte inräknat utan detta hade varit bonus som jag förstår.

Var denna budgetering och utökning av spelartruppen efterbliven satsning?

Jag förstår att du önskar att vi gör en aik, men tyvärr det kommer inte hända. Deras satsning byggde på att nå shl annars var det typ kk.

Våra fantastiska fans har redan dragit in 2m för att täcka hålet.

Varför samlar ni ens pengar till klubben om ni inte behöver? Fast det kanske förklarar det svala intresset ingen är pressad att ge eftersom ekonomin redan pekar på rejäl vinst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Rytter: wennerholm kommer se till så ni blir ekonomiskt kompenserade så oroa dig inte men ska bli otroligt spännande och se modos bokslut för denna säsong i vart fall.
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Rytter: Anledningen att Modo & Löven lyckas kraftsamla mycket mer i sina insamlingar än Timrå är dels för att ni har fler supportrar över hela landet & dels för att det här var eran stora chans efter flera år i misär (framförallt löven).
Detta gör dock inte insamlingarna mindre imponerande för det, jag tycker det är häftigt att supportrar kan samla in så mycket pengar till den klubb dem älskar.

Timrå spelade i SHL ifjol och hade ingen målsättning att kliva upp i år. Vi har heller inte värvat några dyra stjärnvärvningar i en satsning för att gå upp i år så det ekonomiska tappet för missade publikintäkter är inte lika viktig för oss. Ändå sjukt stolt för dom pengarna som vi har samlat in, även om dom inte är i proportion med Modo & Lövens.

Timrå har också varit noga att poängtera att vi inte satsar för att gå upp i år, likt förbannat var vi med och slogs om det i slutändan.

Att Modo skulle stå och falla på dessa missade intäkter som vissa Timråiter verkar tro är högst osannolikt. Bitterheten från Modo handlar inte om det. Hade kvalet spelats och dom inte hade gått upp hade dom inkasserat x antal miljoner ändå som dom kunde använt till nästa säsongs lagbygge, miljoner dom inte kommer att kunna använda nu.

Ang. Timrås fallskärm så har den ingen betydelse då Nubben sagt själv att det inte var den här säsongen vi skulle gå upp. Alltså är jag ganska övertygad om att det finns en plan rent ekonomiskt inför nästa säsong. Hade fallskärmen haft någon sexuell betydelse hade satsningen på att gå upp gjorts i år, inte säsongen efter. Det kan mycket väl betyda att pengarna har sparats, eller runnit ut i sanden pga omställningen till en ny serie, jag och ingen annan här har någon aning om vart dom pengarna tar vägen.
Låst ämne