1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2057457

Sv: Silly Season 2020-2021
RasmusVS: Berra och tjejen får lappa ihop livspusslet lite som de vill, men han behöver ju inte nödvändigtvis bo i Uppsala heller. Funkar nog alldeles ypperligt att pendla dit från alla ställen norr om Solna.

Nåväl, det där får de lösa själva. Den här dagen har gått ifrån att man inte begrep ett skvatt imorse till att jag köper hans beslut helt och hållet. Det har funnits stunder när jag ändå funderat lite kring hur vi ska lösa situationen med Berra den dag han faller ur ramen, men väldigt överraskande att det skulle redan nu. Hockeylaget Timrå IK blir en galjonsfigur fattigare och jag hoppas att han trots allt kröp de som ägnat åratal av att spy på honom lite närmare hjärtat nu. En förjävla smart spelare är det hur som helst och vi får hoppas att han har satt sin prägel på Timrå IK, precis som företrädaren Per Hallin satte sin prägel på Berglund/Boyce och de andra från den där kullen. Det är lite så det måste fungera i och med att inget varar för evigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Ja vad ska man säga. Vet inte hur många gånger jag svurit och varit förbannad över att se Berglund på isen. Har tyckt det varit helt sanslöst vissa stunder. Men de senaste 2-3 åren har han växt och blivit en favorit även hos mig. Och det krävs mycket för att jag ska ändra åsikt om en spelare/ledare.

Ibland har det känts tungt när spelare lämnat men jag tror ändå det här har varit den värsta för mig. Känns så konstigt. Timrå utan Berglund?

Förlåt för alla gånger jag svurit åt dig. Förlåt för alla gånger jag tvivlat på dig. Förlåt för alla gånger jag tyckt att Timrå vore bättre utan dig. Du kommer lämna ett stort tomrum efter dig, det är en sak som är säker.

Lycka till, min kapten.
Låst ämne