1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581113 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2059390

Sv: Silly Season 2020-2021
Silly: Ser hellre en förlängning med J. Lindholm än med Lindberg... för Timrås del alltså
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Hassan: Ja menlös spelare svårt med tempo hängde inte med hellre kontrakt med Lindholm Kaijser som båda jobbar stenhårt i varje byte.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Hassan: Samma lika. Lindholm kan spelmässigt bära upp Berglunds roll. 👍
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Hassan: Det överraskar mig att vi trots allt snackat med Lindbergs agent, det får det ju åtminstone att framstå som att det funnits någon tanke från vårt håll att kanske behålla honom. Om nu det stämmer, sen är ju frågan vad som diskuterats isåfall. Han själv verkar mer sugen på att hålla det mesta öppet, och då känns han helt ointressant. Det kanske kan finnas något där om han får en rejäl sommarträning i sig och får möjlighet att tillhöra en trupp redan från säsongsupptakten, men jag får mer känslan av att han är en sån där spelare som man om några år hittar i någon obskyr liga i södra Europa eller långt österut på hockeykartan. De där sex bokförda NHL-matcherna borde han kunna leva på ett tag till, hur obegripliga de än framstår för oss.

Riktigt bra storlek och relativt fin näsa för att befinna sig i hyfsade lägen, men samtidigt vek på något märkligt sätt. Hamnade på utsidan och hade svårt för att acklimatisera sig till tempot, det känns lite som att det finns en tydlig diskrepans mellan hur han själv ser på sig som spelare och vad han faktiskt verkar mäkta med. Jag tror att han skulle behöva hjälp med att smalna av sin repertoar lite, de där "all-around"-egenskaperna han värvades för verkade mer bara begränsande. Någon centertyp var det svårt att se i honom också. Det känns mer som att han borde jobba ännu mer på sin skridskoåkning och fysik för att kunna bli en riktigt tung och effektiv ytterforward och skita i allt det andra. Men då måste han underkasta sig den insikten också, vilket jag har lite svårt att se. Han skulle kunna vara samma raka spelartyp som Walli, men när vi EWW trycker sig rakt mot mål så irrar Lindberg bort sig i hörnen.
Låst ämne