1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580590 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2064806

Sv: Apropå nånting...
Tack för ärliga svar.

Ok man födds in till ett föreningshjärta som man följer i vått och tort det köper jag och håller med till fullo.
Och man byter inte till annat som just för stunden har framgång helt klart.
Men att söm här på snacket ha överlägset mest trafik i eran bok trots att Timrå historiskt är ett meritmässigt kalhygge är både förvånande och imponerande.

Är det 100 tusen invånar staden Sundsvall/Timrås avsaknad av elitlag vintertid som visar sig här?
Eller längtan att någongång ha en riktig riktig framgång med SM-guld eller i alla fall en serievinst i Elitserien som driver er?
Någongång lär det väl hända för även en trasig klocka visar rätt 2ggr/dygn.😀

Go lördag hockeyvänner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DansbandsWolf: Hur orkar man hålla på ett lag som förvisso spelar i SHL men spelar den tråkigaste hockeyn man kan skåda? Är allt värt ett pris för att försöka vinna, att sälja sin själ på vägen? Tycker Hållander sa det bäst i en intervju när han blev presenterad av Luleå.
"Dom spelar kanske inte den roligaste hockeyn".
haha inte ofta en spelare kläcker sånt i en intervju med sitt nya lag. 😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DansbandsWolf:
Det blir rätt tydligt vem som har komplex här, är det så jävla tråkigt uppe i lappmarkerna så du sitter och bekymrar dig över vårat väl och ve? Lite gulligt är det allt 😘😂

Själv håller jag på Timrå eftersom jag har nån form av medfött fel som driver mig till självplågeri
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DansbandsWolf: För mig handlar det inte om något "varför jag håller på timrå", det bara är så, på samma sätt som att jag äter med munnen och skiter med arslet. Medgång eller motgång spelar liksom ingen roll, grejen är dock att jag VILL se Timrå längst upp på tronen även om det tar 50 år till. Visa sverige att det går även om man inte är en storklubb har sin charm det också. En evig underdog tilltalar många och eldar på fler. Min Kärlek till Timrå är samma sorts kärlek man har till sina barn, helt och hållet ovillkorlig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DansbandsWolf: Men vad är det för fråga? Är det så plastigt att vara lulesupporter att hade ni inte vunnit något så hade ni slutat engagera er? Det låter ju som Växjö eller Vegas Golden Knights...

Det är ju som att ha ett bråkigt barn som inte gör som man säger. Då går man ju inte och byter till sig grannens väluppfostrade avkomma.

Det är ju en fantastisk fråga, är det ens möjligt att inte engagera sig?

Om jag är läkare och har en patient med tolv skott i magen och ett i hövve så kommer jag väl ändå försöka rädda den jäveln? Vill jag bara hjälpa folk som har en lättare förkylning så är nog läkaryrket inget för mig.

Typ så, fast så mycket mer.
Kommentera