1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521649 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2065352

Sv: Silly Season 2020-2021
Tikkare: clay, hubbenorlen, hank, tikare-hsand och alla andra: Det här med text hörrni. Det är fan inte lätt alltså, på riktigt. Antingen har man svårt att få fram ironin, sarkasmen eller humorn eller så uppfattar andra det man skriver som sarkastiskt, ironiskt, översittaraktigt eller bara dumt. Inte lätt. Inte alls lätt.

Jag har varit med här sen början av 2000 nån gång. Osäker på om nivån här inne är så mycket sämre nu än då. Det fanns offerkoftor och översittare då, det finns offerkoftor och översittare nu. Förr i tiden fanns det väldigt analytiska och välformulerande skribenter, det gör det nu också. Ett och annat pucko och troll dök upp här förr, händer lika ofta nu.

Det jag kan tycka har blivit mer vanligt förekommande, har ingen om det verkligen Är så eller bara är en upplevelse, är personliga vendettor mellan två skribenter. Sånt tjafs tillför väldigt lite och bör tas vi pm, mail eller flaskpost. För allas trevnad, liksom.

Men; kanske borde fler läsa sina inlägg en, två eller tre gånger innan man postar. Vem vet? Man kanske kan hitta sig ett stavfel, syftningsfel eller rent av upptäcka att den där ironiska kommentaren inte kommer att uppfattas som ironisk.

Å andra sidan kan man ju också läsa allt. Tycka om allt. Men faaaktiskt - I know; det här kommer låta helt absurt - låta bli att kommentera precis exakt allt som skrivs. Eller åtminstone välja med omsorg vad man kommenterar.

Ja, så tänker jag.
+26
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Kerstin_k: Mycket bra skrivit .
Språket och moralen måste bli bättre här , för snart vågar ingen skriva här .
För alla skrivna ord har en innebörd och mening .
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Kerstin_k: Helt riktigt!
Sen finns det dom som Vill missförstå... det bidrar bara till dålig stämning och gynnar definitivt inte klimatet härinne.
Vad man gör åt det vet jag inte... men jag kommenterar iaf inte såna inlägg och personer längre.
+1
Kommentera