1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2066847

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Det har säkert sina förklaringar, men jag är besviken!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tror också att utöver det som redan är nämnt som anledningar till att man backar ekonomiskt att man måste se på utifrån vad som faktiskt produceras av klubben också.

Vi har dom senaste 2 säsongerna tagit enorma steg framåt vad gäller infrastrukturen i klubben. Vi har fått förbättringar till arenan, expanderat Rinkside Club och MARKANT förbättrat marknadsföringen och produktionsvärdet av det material som klubben delar med oss supportrar, tror inte man får förbise att sådana saker kostar pengar och att vi (tyvärr) legat några år efter andra klubbar i många av dessa saker, och jag tror att vi alla uppskattar det ökade underhållningsvärdet som arenan erbjuder nu kontra för några år sedan. Vi har också en större ledarstab för A-laget denna säsong än vi hade sist vi var nere i HA, kombinerat med en dyrare trupp än vi hade när vi gick upp.

Visst, det sticker i ögonen och känns surt att veta att klubben går back. Men vi står fortfarande med eget kapital på nästan 5 miljoner kronor och vi har redan nu innan försäsong fortsatt se hur klubben växer och utvecklas. Så länge det inte blir en trend att man backar ekonomiskt flera år i rad så är det inte allt för bråttom att plocka fram ångesten.
Kommentera