1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2067363

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: Vara elak och föminska är subjektivt.
Men om du hellre tycker att trollen ska få härja på forumet laglöst, så tycker jag det är sorgligt.
Jag anser att jag bemöter och markerar, när ngn angriper den förening jag brinner för.
Personer som bara vill skapa oreda och kaos kanske får ta lite skit.

Men som många andra som varit på detta forum länge, så har det förändras. Inte till det bättre i mitt tycke.
Trollen får tyvärr härja fritt. Det kan man inte anklaga Modos moderater för.

Det är jag eller trollen anser jag, tyvärr vinner trollen igen, hej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag och Clay är inte goda vänner, vi har tjafsat en heeeel del, och jag gillar inte heller hur han kan formulera sig negativt och retsamt. Men kom igen, att han angriper Timrå IK och är nån slags mörk kraft här inne, nej.

Sen att komma in som tredje part och kalla någon för psykopat, och säga att dom inte har några vänner, ingen familj bl.a.

Jag har sagt saker och haft heta diskussioner med Clay, jag har sagt saker jag ångrat och varit dryg. Men tycker det är illa att du sitter och försvarar rena trakasserier, för det är det du håller på med så fort Clay andas här inne. Jag har försökt ignorera om jag tycker det gör överstyr, eller svara med lite mer respekt, vilket jag inte alltid gjort.

Det jag vill ha sagt är, du skyddar inte Timrå IK igenom att trakassera Clay, han är ingen mörk kraft eller förstör för Timrå IK, hur mycket man än stör sig på vad han skriver.

Jag är även förvånad att du endast är bannad i MODOS forum, för det här med Clay har gått rejält överstyr från din sida.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag kan inte se hur han trollar bara för att han ibland är lite negativ. Inte heller hur han försöker skapa kaos. Man måste ju ha rätten att ifrågasätta vissa av föreningens beslut, eller tränarnas beslut, utan att kallas troll och bli hatad på internet?

Jag tycker bara att han på sitt sätt försöker lägga fram sina åsikter och argument sakligt, men blir pissad på av samma person varje gång helt utan vidare och bortom all rimlig proportion. Det är så jävla tråkigt att läsa.
Kommentera