1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580556 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2067711

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ska något sådant anmärkningsvärt hända så är det väl trots allt i dessa anmärkningsvärda tider. I intervjun med Hockeynews så säger han att familjen trivs svinbra i Sverige. Ska man då försöka hitta något incitament till att han HÖGST eventuellt är aktuell för oss så är det väl kanske att han är sugen på en stor utmaning som samtidigt har goda utsikter för att bli en rolig säsong som kan krönas med att få vinna något. Bland SHLs topplag kanske han inte är så aktuell, och bland klubbarna i LHCs tabellskikt så kanske det inte är lika spännande. Framförallt inte om det visar sig att vi trots allt kan rocka loss en ordentlig lön. Hur i helvete vi nu har fått loss sådana pengar, men det är som sagt ruggigt märkliga tider just nu. Det finns nog väldigt många spelare som är glada bara de kan hitta ett jobb som trots allt fungerar på alla plan.

Kul rykte! Orimligt, men det går att hitta halmstrån om man bara vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Rögle borde värvat Löfqvist ... bra spelare som är på g spelmässigt i shl... tyvärr så fokuserade Chris på Ebert och Caito men Schira kontraktet sätter käppar i hjulet. Tror på Löfqvist som kommer bli vass nästa säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Läst den och hade.den i åtanke. Det jag tycker är lite sjukt och anmärkningsvärt är väl att helt plötsligt i oroliga tider skall föreningen och Nubben spänna bågen och öppna börsen. Även trots att ryktet om Sam inte skulle stämma som sagt. Sponsorer ansluter också mitt i allt.
Kommentera