1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580631 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2069139

Sv: Apropå nånting...
Charliejfz: Ja men ska Blötröven hålla på och landa sådana där värvningar som Kevin Poulin så kan det bli svårt att avancera för TIK eller Modo redan kommande säsong... vi får väl hoppas att deras drömvärvning visar sig bli en riktig "Svedbergare"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Förra säsongen var Poulin klubblös fram till den 26 December då han skrev try-out kontrakt hos Grand Rapids Griffins i AHL. Där blev det bara tre matcher innan han den 6 februari fick nytt try-out kontrakt hos Ontario Reign i samma liga. Hos Reign blev det bara fyra matcher innan säsongen tog slut. Sju matcher i AHL förra säsongen alltså.

Poulin har inte spelat matcher regelbundet i NHL sedan säsongen 2013/2014.

Sätter ett stort frågetecken bakom Poulin.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Jag har stor respekt för Löven och framförallt deras fjolår men allt ritas samtidigt om inför varje säsong. Vi befinner oss i ett helt annat läge nu inför den här säsongen nu än vad vi gjorde inför förra, det känns mer relevant att bedöma våra möjligheter utifrån hur vi avslutade förra säsongen snarare än att se det utifrån hur pass många poäng vi landade bakom Löven i tabellen. Vi började med ett till 75% helt nytt lag förra året, Modo och Löven hade hållit på och slipat på det där i några år.

Jag tycker att det är svårt att se ett annat scenario än att det ska handla om oss eller Löven i vinter. Väldigt mycket i det kommer nog avgöras i målvaktsfrågan och får Löven bara ut något i närheten av den nivå Cannata höll i vintras så måste nog Johansson göra sin karriärs bästa säsong i vinter, vilket högst troligt är det han själv hoppas på också. ”Matchen i matchen” blir de två hockeysnillena Nubben och Kenttä mot varandra också. Bara det ska bli så fruktansvärt intressant att skåda i och med att det på samma gång inte heller känns som att vi konkurrerar om samma spelare, det är snarare två olika filosofier som ska mötas. Ifjol hade vi inte något motvapen överhuvudtaget, jag är inte helt hundra på att vi har det i år heller men är det något som kan vara bra ur det hänseendet så kanske det är att fylla på med mer rutinerade spelare.
Kommentera