1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522236 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2069428

Sv: Apropå nånting...
Hassan:

Det är nog du som får läsa igen, det är ju just saker man är säker på man räknat in och använt som underlag.

Modo tappade två garanterade matcher varav en var slutsåld redan, därför är det ganska rimligt att räkna med ca 14.000 åskådare i tapp för oss, samt intäkter från restaurang mm som vi driver själva.

Timrå tappade två garanterade matcher där ni mest troligt hade kommit upp i ca 8-9 tusen åskådare.

Man har alltså räknat på de matcher man vet och inget annat, sedan har nog klubbarna fått redovisa sitt tapp och vad dom estimerat på dessa matcher.

Jag tycker det är en rättvis fördelning mellan klubbarna här i norr, löven, modo och Timrå.

Kan även förstå att AIK fick en del då dom tappade fem garanterade matcher, så per match har dom fått betydligt mindre än er.

Du får gärna visa på vad som är orättvist i denna fördelning och hur en rättvis fördelning hade sett ut när du kastar ur dig att det är orättvist.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: För att vara garanterade inkomster du tar upp så använder du orden ”rimligt” och ”troligt” ganska ofta måste jag säga. Det är det jag vänder mig emot.

Är det rimligt och troligt att Sverige vinner nästa hockey-VM? Ja, det tycker jag nog. Alltså kan Sverige få guldet redan nu.

Rimligt och troligt var ju även argument som Widebro skrek sig hes med när säsongen avslutades och ”vi ska upp” allt annat är skandal! Utöka! Utöka! Skicka ner Leksand!

Minnet verkar kort.
+10
Kommentera