1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522236 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2069434

Sv: Apropå nånting...
Rytter: För att vara garanterade inkomster du tar upp så använder du orden ”rimligt” och ”troligt” ganska ofta måste jag säga. Det är det jag vänder mig emot.

Är det rimligt och troligt att Sverige vinner nästa hockey-VM? Ja, det tycker jag nog. Alltså kan Sverige få guldet redan nu.

Rimligt och troligt var ju även argument som Widebro skrek sig hes med när säsongen avslutades och ”vi ska upp” allt annat är skandal! Utöka! Utöka! Skicka ner Leksand!

Minnet verkar kort.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Vi har suttit som på nålar, i väntan på bidrags-stålar. Fördelning känns inte helt rätt, men det är ju inte så lätt.

I länken finns ytterligare exempel som "skaver" en smula. Nåväl, förbunden har väl gjort sitt bästa för att få det så rättvist som möjligt och det lär inte ändras på beslutet för att vi några håkkysnackare tycker det är delvis snett ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan:

Det var du som började storgrina och skrek "Det är orättvist".

Jag har bara visat hur man räknat och vilka antaganden man behövt göra och anser att det är rättvist fördelat och liggger troligen nära sanningen för utfallet för de inställda matcherna.

Du har fortfarande inte berättat vad som är orättvist eller hur en rättvis fördelning skulle sett ut.

Svårt att ha en vettig diskussion med någon som kommer med ett påstående och sedan inte ens kan argumentera för det. Förklara gärna det orättvisa och hur en rättvis fördelning ska se ut.

Enligt dig hade kanske 0kr till alla varit mest rättvist då man inte kan dela ut pengar för något man inte vet.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: oavsett verkar man gjort upp det där tillsammans alla lag, så hade det varit väldigt snett så skulle det inte gått igenom. Man måste ha kommit fram till en formula, även om den kanske inte riktigt är klarlagd för oss supporters.
Kommentera