1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2073542

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag har redan skrivit att han är för bra för ligan. Vilken jäkla diss va? Eller har du svårigheter att förstå vad det betyder?
Ja, Dahlen är otränad jämfört med de absolut flesta spelarna i Allsvenskan. Han hade kunnat vara ännu bättre om han tränat hårdare. Precis som Toby som jag jämförde med.

Och, har man lite vett innanför pannbenet så förstår man att det egentligen är ett beröm för Dahlens talang, men det är väl för mycket begärt att du ska förstå det heller.

Av de rapporter jag fått så har Elias tränat mycket bättre än Dahlen, men det är klart att han också kunnat vara starkare för att vinna fler dueller och skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Oj! Nu börjar personangrepp på mig komma också. Trevligt! Men jag vet att du brukar gå till personangrepp när argumenten tryter. Det är lite tråkigt kan jag tycka, men jag förlåter dig.

Jag ställer frågorna en och en så kan du försöka beta av dem åt mig. Eftersom jag tydligen inte förstår att du egentligen bara öser kärlek över Dahlén så ber jag om ursäkt, din kärleksförklaring var för mig något otydlig.

Vad gör Dahlén lat?
Vad skiljer sig i Dahléns träning från en spelare som du definerar som vältränad och inte lat?
Vilka rapporter har du fått om Elias träning?
Vart har du fått dem ifrån?
Kan du dela med dig av dem?
Detsamma gäller såklart Dahlén, dela med dig av dessa rapporter tack.

Medan du filar på svaren och kanske lite mer personangrepp om min intelligens så ska jag nog ta och berätta för damen min att hon ser lite plufsig ut och att hon är ganska lat. Men eftersom jag ändå tycker om henne så antar jag att hon förhoppningsvis använder sig av din logik och tar det som den vackraste av kärleksförklaringar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: ja, men hur tränar Dahlén då? Vad är det han slarvar eller lallar med?
Kommentera