1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581937 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2073547

Sv: Apropå nånting...
J F K: Oj! Nu börjar personangrepp på mig komma också. Trevligt! Men jag vet att du brukar gå till personangrepp när argumenten tryter. Det är lite tråkigt kan jag tycka, men jag förlåter dig.

Jag ställer frågorna en och en så kan du försöka beta av dem åt mig. Eftersom jag tydligen inte förstår att du egentligen bara öser kärlek över Dahlén så ber jag om ursäkt, din kärleksförklaring var för mig något otydlig.

Vad gör Dahlén lat?
Vad skiljer sig i Dahléns träning från en spelare som du definerar som vältränad och inte lat?
Vilka rapporter har du fått om Elias träning?
Vart har du fått dem ifrån?
Kan du dela med dig av dem?
Detsamma gäller såklart Dahlén, dela med dig av dessa rapporter tack.

Medan du filar på svaren och kanske lite mer personangrepp om min intelligens så ska jag nog ta och berätta för damen min att hon ser lite plufsig ut och att hon är ganska lat. Men eftersom jag ändå tycker om henne så antar jag att hon förhoppningsvis använder sig av din logik och tar det som den vackraste av kärleksförklaringar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Största missen är väl att mamma gör hans oboy på fågelmjölk? 😂😂🙄
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: då du anklagar mig bara för att dissa Dahlén när jag skrivit att jag tycker att han på förhand är för bra för ligan. Då har jag kopiöst svårt att förstå hur du tänker. Det går aldrig ihop. Hur resonerade du då? Att jag bara varit ute för att dissa honom är ett påhopp anser jag.

Nej, jag har inte fått noggrannare rapporter. Jag har heller inte frågat. Ska jag vara riktigt ärlig så har de varit mer negativa än jag skrivit gällande hans psyke, men det ville jag inte skriva för min poäng var inte att såga Dahlén per se. Jag är dock fullständigt övertygad att om du lyssnar med de som sett hans tidigare försäsongsträningar skulle hälla med mig till 100%.
Kanske har Dahlén precis som rapporterna säger om Lill-Wernblom skärpt sig träningsmässigt. Då kommer Dahlén bli ännu bättre i vinter.
Kommentera