1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581255 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2073550

Sv: Apropå nånting...
Hassan: då du anklagar mig bara för att dissa Dahlén när jag skrivit att jag tycker att han på förhand är för bra för ligan. Då har jag kopiöst svårt att förstå hur du tänker. Det går aldrig ihop. Hur resonerade du då? Att jag bara varit ute för att dissa honom är ett påhopp anser jag.

Nej, jag har inte fått noggrannare rapporter. Jag har heller inte frågat. Ska jag vara riktigt ärlig så har de varit mer negativa än jag skrivit gällande hans psyke, men det ville jag inte skriva för min poäng var inte att såga Dahlén per se. Jag är dock fullständigt övertygad att om du lyssnar med de som sett hans tidigare försäsongsträningar skulle hälla med mig till 100%.
Kanske har Dahlén precis som rapporterna säger om Lill-Wernblom skärpt sig träningsmässigt. Då kommer Dahlén bli ännu bättre i vinter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Okej, du älskar Dahlén, bra så. Då är vi överens om den saken. Kul! Vad är det du tycker gör honom så fantastisk? Är det spelsinnet? Händerna? Skottet? Klubbhjärtat? Eller är det precis som jag, hela paketet? En fantastisk hockeyspelare både på och bredvid isen?

Sedan vet jag inte om jag blev så klok på svaren jag fick på de frågor jag ställde. Nu kanske det här blir tjatigt, men jag ställer dem igen. Det är inte för att vara elak utan för att du verkar ha mer insikt än vad jag har. En vanlig säsong (utan corona) så ser jag väl kanske bara några träningar i månaden, då har han inte sett latare ut än någon annan. Ibland har han stannat efteråt och kört lite extra, oftast med några andra. Det grundar jag min uppfattning på, men mer än så har inte jag att komma med, så därför är det ju intressant när någon med mer insyn kommer med fakta.

Vad gör Dahlén lat?
Vad skiljer sig i Dahléns träning från en spelare som du definerar som vältränad och inte lat?
Vilka rapporter har du fått om Elias träning?
Vart har du fått dem ifrån?
Kan du dela med dig av dem?


För övrigt blev damen inte så nöjd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Håll dig till domar bedömningar haha 🤗🤗
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Dalle har precis gått om Conny Strömberg i poängsnitt i HA, trodde jag aldrig...Får se nu om Dalle också kan vinna poängligan som 34-årig TIK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: eller kortare uttryckt: "jag har ingen jävla aning, men han känns lat".
Kommentera