1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2073764

Sv: Apropå nånting...
Pessmeddelandet:

” I våras tog HockeyAllsvenskan och samtliga klubbar beslutet att starta ligan tidigast 1 oktober på grund av rådande läge och nuvarande publikrestriktoner.

Idag kan HockeyAllsvenskan och samtliga klubbar meddela att Sveriges mest underhållande liga är tillbaka 2 oktober!

Det med ett nytt serieformat där ligan genom ett slutspel kommer kröna en mästare i den HockeyAllsvenska Finalen - en mästare som går rakt upp i SHL.

Coronapandemin slår hårt mot samhället och de HockeyAllsvenska lagen är inget undantag. Det är av yttersta vikt för klubbarnas och ligans överlevnad att matcherna kan spelas inför publik eller att ett betydande ekonomiskt stöd erhålles. Annars riskerar flertalet svenska städer att bli av med deras stolthet i form av deras hockeylag.

Publiken är det som gör HockeyAllsvenskan och det är med stor sorg vi konstaterar att det finns en risk att supportrarna kanske inte kommer kunna följa sitt lag från läktaren och sjunga fram laget till seger. Ligan hoppas på snabbt beslut kring publikfrågan då det finns en överhängande risk att klubbarna inte kan slutföra säsongen om den spelas utan publik eller utan ekonomiskt stöd.

Just nu pågår arbetet med ett korrigerat spelschema som kommer att presenteras inom kort”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Men änt-jävla-ligen!
Kommentera