1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2075301

Sv: Apropå nånting...
Hassan:

Absolut, men nu var det inte det vi diskuterade utan huruvida det var ok att låna spelare som inte är garanterade att stanna en hel säsong.

Effekterna dessa lån får för ett lag och huruvida det kan störa om de lämnar under säsomg eller tar plats från någon som varit med från start är en separat diskussion. Överlåter det till respektive klubb att avgöra om det är värt det eller ej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jag tänker att denna säsong är mycket speciell. Att Dahlén lånades in en säsong, där i princip allt pekade på att han skulle vara kvar säsongen ut går inte att jämföra med en säsong där världen är uppochner och flertalet lag lånar in flertalet spelare där allt pekar på att man kommer lämna efter ett par månader.

Det är inte riktigt som att jämföra äpplen och päron, jag vet. Det är mer som att jämföra potatismos och enhörningar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Ville bara ha det sagt. Klubbhjärta värderas olika högt bland olika lags supportrar det har blivit mycket tydligt på senare år.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: att låna spelare i två månader tror jag blir ungefär som att kissa på sig, varmt och mysigt till att börja med, men sen blir det kallt och obekvämt. Kan väl höja intensiteten på träningarna i och för sig!
Kommentera