1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2077042

Sv: Apropå nånting...
kulltorp:

Fast du har lite fel här. Det behöver inte alls bli dyrt kolla Asplund till VIK som exempel, sett till klassen han besitter är det gratis.

Låt lånen vara fria och varje klubb avgöra vad som är bäst för dem i långa loppet både sportsligt och ekonomiskt. Ligan behöver inte agera förmyndare, om någon klubb vill satsa på att deras ledande spelare drar mitt i säsongen är det upp till dem, en srjärnvärvning kan ju bryta benet i november också.

Ska man sätta en regel på max 2 över 30 i varje klubb också, för det är ju fruktansvärt om de tar en plats av en junior?

Återigen jag såg dig inte klaga när Dahlén lånades ut till er förra året och kunde kallas tillbaka till SJ fram till transferstoppet i november, inte heller hörde jag dig klaga att någon annan fick stå tillbaka.

Nej låt klubbarna sköta sig själva och ta ansvar för hur de bygger sina lag och vilken strategi de väljer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Låt SHL-lagen sitta där o sura. SHL-maffian lever i en skyddad värld med sina TV-pengar . Kul om Allsvenskan får mer stjärnstatus nu. Sedan Kulltorp, det är väl upp till varje klubb om man förköper sej eller ej. Inget tvång att riskera sin licens
Kommentera