1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578014 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2080095

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Kerstin_k: Försäsongsgegga är ordet, precis som det brukar vara. Tydligt att vi och Mora befinner oss på olika nivåer när det kommer till skillsen inom lagen, men det blir som sagt mest bara en sörja i såna här matcher. Jacob Johansson har i alla fall en god förmåga att hela tiden få puckarna på sig, det är en viktig aspekt. Hatten av till Morakeepern dock, även om det sannerligen var försäsongskvalle på desperationen i väldigt många avslutsmoment också.

Det känns som att Moramatchen i SCA Cupen ser ut exakt såhär varenda jävla år, åtminstone vill jag minnas att det såg exakt likadant ut för precis ett år sedan. Deja vu-mode, nästintill. Andra stora och för den efterföljande säsongen direkt avgörande slutsatser som gick att dra från förra årets SCA Cup var Tim Wahlgrens hattrick mot Modo. Vilket genombrott vi fick se!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Knylan: Helt rätt .
Man undrar om vi har bytt halva laget , bytt spelsystem, bytt tränare , och jag tar tillbaka att jag klankade på backarna för det är inte deras fel att det går trögt och hakkar i maskineriet just nu .
Vi och andra lag försöker hitta sin stil innan det brakar loss med serie starten .
En vinst är alltid en vinst ändå .
Hittar vi någon ljuspunkt ..ja det är svårt att göra mål på oss .
Låst ämne