1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577894 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2081616

Sv: Apropå nånting...
Så har det startats en diskussion om ej relevanta saker igen..trollstyle
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Fast helt dum frågeställning är det inte.

FHM kommer med rekommendationer som det är upp till var och en att förhålla sig till. Låt säga att dom tillåter max 500, eller 50. Då är det upp till arrangören att förhålla sig till det. Man får inte släppa in fler, men det är heller inget som säger att man inte får släppa in färre. Det blir Mao upp till arrangören att bestämma hur exakt man ska förhålla sig till det.

Problematiseringen, som jag tolkade det, var huruvida Timrå IK eller kommunen är arrangör och har det slutgiltiga ordet.

Som jag tänker det så äger kommunen arenan i fysisk form och står för driften (vaktmästare och dylikt). Timrå IK hyr den och står för arrangemanget (publikvärdar, vakter, kioskpersonal osv). Vilket också torde innebära att det är Timrå IK som måste förhålla sig till FHMs rekommendationer gällande publikantal vid arrangemang.

Så nej - troll eller inte - helt snett var inte resonemanget den här gången. Inte i min bok i alla fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: ja folk verkar tro att detta är nåt forum för allmänna ämnen och kanske nån diskussion om vilken låt de tycker är bra. Prata lite HOCKEY istället grabbar och tjejer. Fokus för fan!
Kommentera