1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2093266

Sv: Apropå nånting...
Hassan:
Känns som Glader har bytt fot.
Rytter måste vara oerhört besviken.

– Hur andra klubbar tänker i frågan har jag ingen åsikt om. Men jag kan säga hur vi agerar, och där är jag tydlig i att vi först och främst inte kommer plocka in NHL-spelare som inte varit i Modo tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rallarn:

Japp han har bytt fot kring att ta in spelare utan tidigare anknytning till klubben (om vi nu värvar nått, inte klart än), och det kommer han säkert ge en förklaring till när han blir intervjuad och förklarar varför dom varit tvungen att agera. Han har inte bytt fot kring lånens vara eller icke vara, där är han ju tydlig med att varje klubb få göra som de vill.

Han har ju inte varit ute som Nubben och helt förkastat iden på att låna in spelare med motiveringen att det är helt ointressant och inget Timrå ska göra eftersom de inte kommer vara med när det avgörs och ni ska vara bäst i mars inte i november och i mars är inte lånen här.

Och nej jag är inte besviken, tar gärna in lån nu för att boosta laget och ge oss tid att sätta spelet, hade vår inledning sett annorlunda ut hade jag inte velat haft några lån, men nu tycker jag det är ett smart drag, om vi nu värvar nått är ju bara ett rykte än så länge.
Kommentera