1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

553501 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2093269

Sv: Apropå nånting...
Rallarn:

Japp han har bytt fot kring att ta in spelare utan tidigare anknytning till klubben (om vi nu värvar nått, inte klart än), och det kommer han säkert ge en förklaring till när han blir intervjuad och förklarar varför dom varit tvungen att agera. Han har inte bytt fot kring lånens vara eller icke vara, där är han ju tydlig med att varje klubb få göra som de vill.

Han har ju inte varit ute som Nubben och helt förkastat iden på att låna in spelare med motiveringen att det är helt ointressant och inget Timrå ska göra eftersom de inte kommer vara med när det avgörs och ni ska vara bäst i mars inte i november och i mars är inte lånen här.

Och nej jag är inte besviken, tar gärna in lån nu för att boosta laget och ge oss tid att sätta spelet, hade vår inledning sett annorlunda ut hade jag inte velat haft några lån, men nu tycker jag det är ett smart drag, om vi nu värvar nått är ju bara ett rykte än så länge.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: "(Glader) har bytt fot ... och det kommer han säkert ge en förklaring till"
Hur kommer det sig att när Glader ändrar åsikt så förväntar du dig bra förklaringar som du redan verkar gå med på, i min tolkning. Men när Nubben ändrar åsikt så är det helt oacceptabelt och han måste stå exakt för vad han sagt nu i all framtid?

Jag tycker du känns barnslig att hänga upp dig så hårt på något han sagt när läget var så oklart. Det är väl mycket möjligt att Nubben fortfarande inte tycker att lagen i HA ska få låna spelare på oklar tid, men nu har alla andra lagen gjort det så måste man hänga på själva.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Men Glader påstår ju även att spelarna kan stanna längre än December detta trots att du gått ut med att NHL kör igång i Januari och campen 1 månad tidigare. Vem försöker han att lura? Det kanske också är så att både Nubben och Glader hoppas att kunna behålla lånen längre, isåfall borde du kunna förlåta Nubben nu.

– Vi har ju Lindgren och Heponiemi hos oss men har inga skrivna korttidskontrakt med dem. Vi har avtal med dem som gäller till sista april, säger Fredrik Glader.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: ja den säsongen vi åkte ur tog ju ni in Steen och nån till medan vi satt som fån och gjorde inget. Resultatet blev att ni slapp kvala. Även om många lag har chans på kval-slutspel i år tror jag man bör se till att vara topp 4 och då räknas poängen nu lika mkt som de man tar senare på säsongen. Jag bryr mig mindre om vad Nubben säger och mer om vad som görs och i nuläget är NHL-lånen rätt
+1
Kommentera