1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2093310

Sv: Apropå nånting...
Rytter: "(Glader) har bytt fot ... och det kommer han säkert ge en förklaring till"
Hur kommer det sig att när Glader ändrar åsikt så förväntar du dig bra förklaringar som du redan verkar gå med på, i min tolkning. Men när Nubben ändrar åsikt så är det helt oacceptabelt och han måste stå exakt för vad han sagt nu i all framtid?

Jag tycker du känns barnslig att hänga upp dig så hårt på något han sagt när läget var så oklart. Det är väl mycket möjligt att Nubben fortfarande inte tycker att lagen i HA ska få låna spelare på oklar tid, men nu har alla andra lagen gjort det så måste man hänga på själva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Är det ingen som kan ge den där rytter en egen tråd, så kan han älta sina saker ifred där?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena:

Mest därför att Nubben alltid är en kappvändare och att han varit väldigt kategorisk i sina uttalanden både nu och tidigare.

Först så var det helt ointressant för Timrå, det var inte ert sätt att jobba, ni ska vara bäst när det gäller i mars och gå upp i SHL och då är inte spelarna här, detta är hans egna ord. För att sedan någon vecka senare låna in spelare trots att samma premisser gäller, det är väl ingen som tror att lånespelarna kommer vara med hela vägen genom en final i vår, eller tror ni själva det här?

Ser det som att nubben gjorde det han gör bäst, gnälla på andra klubbar och uttrycka starka åsikter mot andra klubbar och när sedan man själv gör likadant så försöker man släta över det och rättfärdiga det.

Andra exemplet är ju nhl lockouten där han var positiv till lån tills han insåg att Z:a inte ville spela med Timrå, då svängde man helt och var plötsligt emot och gick till attack mot Modo som valde att ta in Steen.

Jag tycker inte att det är nått fel att låna, men tycker nubben är en grinolle som borde fokusera på sin egen klubb och vad ni vill göra och skita i andra. En ganska stor skillnad mot hur Glader har snackat i media han har aldrig varit emot lån utan sagt att var och en får avgöra hur man väljer att göra.

Så detta handlar inte om lånen i sig, jag tycker man ska låta varje klubb göra det dom anser är bäst.
Kommentera