1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

525423 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2093318

Sv: Apropå nånting...
John Cena:

Mest därför att Nubben alltid är en kappvändare och att han varit väldigt kategorisk i sina uttalanden både nu och tidigare.

Först så var det helt ointressant för Timrå, det var inte ert sätt att jobba, ni ska vara bäst när det gäller i mars och gå upp i SHL och då är inte spelarna här, detta är hans egna ord. För att sedan någon vecka senare låna in spelare trots att samma premisser gäller, det är väl ingen som tror att lånespelarna kommer vara med hela vägen genom en final i vår, eller tror ni själva det här?

Ser det som att nubben gjorde det han gör bäst, gnälla på andra klubbar och uttrycka starka åsikter mot andra klubbar och när sedan man själv gör likadant så försöker man släta över det och rättfärdiga det.

Andra exemplet är ju nhl lockouten där han var positiv till lån tills han insåg att Z:a inte ville spela med Timrå, då svängde man helt och var plötsligt emot och gick till attack mot Modo som valde att ta in Steen.

Jag tycker inte att det är nått fel att låna, men tycker nubben är en grinolle som borde fokusera på sin egen klubb och vad ni vill göra och skita i andra. En ganska stor skillnad mot hur Glader har snackat i media han har aldrig varit emot lån utan sagt att var och en får avgöra hur man väljer att göra.

Så detta handlar inte om lånen i sig, jag tycker man ska låta varje klubb göra det dom anser är bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: För mig verkar det rätt uppenbart att din kritik mot Nubben inte är sportslig utan enbart personlig. Därför blir det rätt svårt för mig eller någon annan att komma med något övertygande argument. Men till skillnad från dig så kan jag skriva ner lite fakta för din bild stämmer inte över med verkligheten.

Ett exempel på detta är att din tidslinje angående AHL-lånen. "Först så var det helt ointressant för Timrå ... För att sedan någon vecka senare låna in spelare trots att samma premisser gäller". Nubben gjorde sitt uttalande den 2:a september, ligan bestämde att lagen fick ta in max 4 spelare på lån den 11:e september (9 dagar senare), Nubben öppnade för att låna spelare den 21:a september (10 dagar efter ligans beslut) och Boqvist blev klar för lån den 3:e oktober (13 dagar senare). Det gick alltså 19 dagar för Nubben att börja svänga åsikt i media, inte "någon vecka senare". Det tog sen 13 dagar att bestämma sig för att faktiskt låna. Under samma period 2:a sept - 21:a sept så lånade 7 klubbar in 12 spelare. Sen mellan 21:a sept - 3:e okt så lånades 5 ytterligare spelare in. Sen kan man lägga till att timråspelarna gav grönt ljus för att ta in AHL-lån den 28:e sept.

Hur kan du påstå att alla dessa saker inte ändrar premisserna? Det känns inte otänkbart heller att när Nubben förhandlade med agenterna så fick han även info om att NHL/AHL-starten kommer skjutas upp. Så att dessa lån skulle gälla över en längre tid och inte bara till mitten av november. Att lånen skulle påverka säsongen mer än vad han skulle vilja påverkade nog också hans beslut att behöva låna själv.

Men det där om Steen är så jävla gammalt nu. Jag håller inte alls med din beskrivning av situationen och du ger inga källor. Så jag orkar inte ens besvara ditt påstående. Att du sitter och är bitter över något Nubben sa för åtta år sedan förstärker bara min bild att din kritik bara är personlig.
+15
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Fast du bygger ju allt du säger på vad du tror kommer att hända i din egen lilla värld, du får nog leva med att bli ifrågasatt sen får framtiden visa vart det tar vägen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Nubben är världens bästa sportchef.! Just shut up!!
+2
Kommentera