1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577866 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2093344

Sv: Apropå nånting...
Rytter: För mig verkar det rätt uppenbart att din kritik mot Nubben inte är sportslig utan enbart personlig. Därför blir det rätt svårt för mig eller någon annan att komma med något övertygande argument. Men till skillnad från dig så kan jag skriva ner lite fakta för din bild stämmer inte över med verkligheten.

Ett exempel på detta är att din tidslinje angående AHL-lånen. "Först så var det helt ointressant för Timrå ... För att sedan någon vecka senare låna in spelare trots att samma premisser gäller". Nubben gjorde sitt uttalande den 2:a september, ligan bestämde att lagen fick ta in max 4 spelare på lån den 11:e september (9 dagar senare), Nubben öppnade för att låna spelare den 21:a september (10 dagar efter ligans beslut) och Boqvist blev klar för lån den 3:e oktober (13 dagar senare). Det gick alltså 19 dagar för Nubben att börja svänga åsikt i media, inte "någon vecka senare". Det tog sen 13 dagar att bestämma sig för att faktiskt låna. Under samma period 2:a sept - 21:a sept så lånade 7 klubbar in 12 spelare. Sen mellan 21:a sept - 3:e okt så lånades 5 ytterligare spelare in. Sen kan man lägga till att timråspelarna gav grönt ljus för att ta in AHL-lån den 28:e sept.

Hur kan du påstå att alla dessa saker inte ändrar premisserna? Det känns inte otänkbart heller att när Nubben förhandlade med agenterna så fick han även info om att NHL/AHL-starten kommer skjutas upp. Så att dessa lån skulle gälla över en längre tid och inte bara till mitten av november. Att lånen skulle påverka säsongen mer än vad han skulle vilja påverkade nog också hans beslut att behöva låna själv.

Men det där om Steen är så jävla gammalt nu. Jag håller inte alls med din beskrivning av situationen och du ger inga källor. Så jag orkar inte ens besvara ditt påstående. Att du sitter och är bitter över något Nubben sa för åtta år sedan förstärker bara min bild att din kritik bara är personlig.
Kommentera