1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2093333

Sv: Apropå nånting...
Tikkare:

Jo han är nog det, som byggde SHL:s sämsta trupp genom historien och kastade 300kSEK / månad på en förstamålvakt utan plockhandske. Trots alla TV pengar så lyckades han förutom att bygga ett kasst lag endast generera 600 kSEK i vinst till klubben

Så ja han är nog världens bästa sportchef.

Ska lämna er nu så ni kan fortsätta dunka Nubben i ryggen istället för att ifrågasätta vart pengarna från SHL säsongen tog vägen eller ifall man hade kunna få ut mer av materialet och budgeten, sedan kan ni ju fundera hur fan ni lyckades att gå back med 1.8M förra året trots 6M från SHL i fallskärm.

Vi ses, nu avslutar jag diskussionen om nubben och lånen, och konstaterar att han passar bra i en kappa som vänder efter vinden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Fair enough, ekonomin har inte varit Timrås starka sida (även fast jag tycker mig kunna se en mer professionell organisation som i sinom tid borde generera en starkare ekonomi).

Men om vi vänder på det, Rytter. Varför lyckas inte ni bättre med er (på riktigt) starka ekonomi? Ni har ju alla förutsättningar för att tillhöra SHL. Så varför gör ni inte det?

Kul att leka med tanken vad vi skulle kunna åstadkomma med en bättre ekonomi. Eller vad det skulle innebära för er om intresset från era sponsorer minskar givet er beiga insats och er ekonomiska ställning börjar tryta...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Inte för att vara den som är den, men det är väl ändå inte Nubbens ansvar att öka intäkterna?

Eller ansvara för raden längst ner överhuvudtaget, där är det ju styrelsen och den kansliära verksamheten som gått bort sig. Det Nubben sakligt kan kritiseras för är hur han använt sig av den budget han blivit tilldelad och sportsliga resultat.

Vet inte hur ni jobbar i Övik, men inte skulle du lasta Glader om ni gick med ekonomisk förlust?
Kommentera