1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578051 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2100882

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag vet det. Och det är möjligt att du är onödigt dyster. Säkert är att varken du eller jag vet, och ingen annan heller. Men i det land där jag bor var siffrorna katastrofala för två veckor sen. De ligger fortfarande på en hög nivå, men har sjunkit betydligt. Kurvan har alltså peakat, siffrorna ligger fortfarande relativt högt, men minskar. Om utvecklingen är densamma i Sverige borde det betyda att serien i vart fall inte ska behöva stänga. Jag vet att det här inte är hockeysnack, så jag ska sätta punkt. Jag tror att vi alla håller tummarna och vill samma sak. Det vore så surt om vi fick ställa in med det här laget....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Woody: Vi hade ett riktigt bra lag ifjol som inte fick chansen att gå upp i SHL. Nu har vi ett ännu starkare lag som sportsligt har bevisat att man är redo att ta steget upp och förverkliga vår dröm.

Vi har en huvudutmanare i Löven som också vill upp men jag är optimist och tror vi slår dem i bäst av sju! (om vi nu får chansen att spela om det)

Vår andra moståndare är den här hemska smittan (som blev en frälsare för Leksand och Oskars) som vi kämpar emot så gott vi kan inte minst på det ekonomiska planet. Situationen för vår klubb är allvarlig då vi förväntas backa 12 miljoner kr den här säsongen!

Nu på fredag får vi veta hur mycket statligt stöd vi får för minskade inkomster under perioden juli-september och i januari kan vi ansöka om stöd för perioden oktober-december) Varje krona är viktig och vi supportrar kan tillsammans hjälpa föreningen att överleva via köp av stödbiljetter. Spelarna bidrar också genom sänkta löner.

Vi får inte ge upp nu!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Snillen och Svetsarn spekulerar...enligt SvT texttv är det fortfarande tillåtet med 50 personer som sittande publik vid evenemang...
Kommentera