1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581250 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2112740

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: faktum är att jag, när jag hoppade in i matchen och blev lite irriterad över 3-0 redan, såg odds på typ 36 (eller 42?) ggr för moravinst och lekte med tanken att slänga in en hundring.

Jävligt märklig historia det här i a f. Moras mål ser ju helt psycho ut, i a f några av dom. Solomålet inte minst. Vilket försvar agerar sådär? Och spelet i BP...

Är det här slutet på Lövens SHL-ambitioner as we know them?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Tänk om plot twisten på detta skulle bli att alla lag förutom TIK är genomkorrupta, vilket kommer fram till ytan inom de närmsta dagarna. Serien pausas, det rensas ut och sen visar det sig att vi egentligen är ett ganska dåligt lag när alla andra lag börjar "ta i". Vi har helt enkelt fått ett handikapp genom hela säsongen såhär långt, vilket det stundtals nästan sett ut som i matcherna. Vi har trott att vi är svinbra, i verkligheten visar det sig att alla motståndare bara spelat på 40%.

Hmmm. Ju mer man funderar på det scenariot så... "ingen rök utan eld".
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: klarar sig Trump från allt skit han gjort så tror jag att Burkölen klarar sig också. Kanske någon spelare får personligt straff?

Jag hoppas de klarar sig iaf, har jävligt svårt att se att hela klubben är rutten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: jag ska villigt erkänna att jag inte tyckte målet var så uppseendeväckande (3-1) när jag såg det live och jag håller med, Mora var inte helt tillbakapressade heller, jag skulle in och lägga ett livebet på kryss (det hade ju skitit sig ändå visade det sig) men då var matchen låst för bets. Sen svängde matchen hela tiden fram till att det stod 3-5. Innan dess hade löven massor av lägen som man brände.

Det vore ett väldigt ovärdigt sätt att diskvalificera sig på. Å ena sidan skulle vi få en gigantisk fördel om dom blir degraderade, å andra sidan skulle det ta bort glädjen av att avancera på mäktiga sportsliga framgångar.
Kommentera