1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2113995

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Tikkare: Jag då?!

Nä men såhär dagen efter så inser man ju att gårdagen ruskade om en smula. Jag vidhåller dock (vilket flera också varit inne på) att det rätt och slätt bara är att gratulera Hästen till en perfekt disponerad gameplan. Allt avgjordes i andraperren. Likheten med premiärmatchen mot Löven är slående, då gjorde de tre mål på tre skott i tredje.

Zabel och Czarnecki satt nog och myste ganska gott på bussen ner till Norrköping igårkväll. Kanske att de köpte varsin trisslott när de stannade till i Tönnebro också, det var en sån dag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Knylan: Får jag spekulera lite fritt i Varför Skägget rusar runt lite som han gör ibland så kan jag faktiskt tänka mig att Freddan och Ante sett att det finns något dolt spelsinne där inne och sagt att han skall våga lite mer. Skägget har ju själv sagt att han blivit inspirerad av att spela i ett topplag som spelar för att vinna nånting/gå upp. Därav tror jag att han överilar sig när han nu spelar i ett "offensivt" lag för första gången och ibland hamnar lite snett mellanåt. Samtidigt kanske jag är den enda som ändå ser nått litet potential i han när allt stämmer även lite i det offensiva. Tycker heller inte vi har nån annan back i jämförelse som kan käka upp motståndare i kamper i egen zon som honom heller. Jämnar ut sig med hans vågade rusningar ibland. Förhoppningsvis kan man slipa på detaljer så han kan hitta ett mer balanserat spel vad det lider. Då kan vi få lite av en 2 vägsback mer än bara en utpräglad sheriff som skall chippa ut puck som enda uppgift. Tänk er en Caslava light. 😋
Låst ämne

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Knylan: Ja, deras gameplan att spela tight och på kontringar fungerade ju bra! Målvaktsspelet också mycket bra liksom inställningen att jobba hårt för varandra. Effektiviteten kunde de inte klaga på heller! (12 skott 3 mål). En perfekt genomförd match för dem!
Låst ämne