Timrå IK

581823 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2114005

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Matsg: tight och tight, dom släpper ändå till 35 skott på mål, visst spelade hästen bra men dom vinner en sån här match 1/30 gånger.

Det man dock kan ta med sig är att när vi väl jagar kvittering så får vi bara iväg 1 skott på mål på 10 minuter in i tredje perioden (och bara 7 skott på hela tredje). Det här var nog inte den sista matchen som vi jagar en kvittering på slutet så här hoppas jag man sätter sig ner och analyserar varför så många inte var beredd att göra grovjobbet när det behövdes. Sen måste jag säga, varför tar inte Freddan ut målvakten när vi får PP med 4 minuter kvar i ställning 1-3? Totalt hjärnsläpp.
Låst ämne

Hockeyoraklet: Håller inte med om att ta målvakten i 5 mot 4 med 4 minuter kvar. Det står ju bara 1 - 3. Rätt stor risk för 1 - 4.

Håller med om att man kanske skulle dra ner hans istid i matcher där motståndarna uttryckligen fokuserar på ett kontringsspel. Alternativt säga åt honom att han spelar i Almtuna den matchen. ;-D