1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2115252

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: ja och som Spock är inne på så finns det nog en plan hos Nubben att Ante ska ta över som head coach. Varför gick annars båda parter med på ett 5 årsavtal? Ante och Stridh känns både rimligt, troligt och BRA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Det tror faktiskt inte jag. Antes roll är ju att vara någon form av arkitekt i klubben (som jag förstått det) och genom det ansvara för hur klubben bedrivs rent sportsligt. Nubbens högra hand, men utan det där exekutiva ansvaret. Precis så som många klubbar bedrivs idag, även om vissa klubbar fortfarande verkar hantera assisteranderollen som någon som plockar puckar och ”sprider god stämning”. Ante ska vara med i detta oavsett vilken som står som ”huvudtränare”, under lång tid framöver.

Tycker inte det känns som att han är det minsta sugen på att spela huvudroll heller. Tar inga intervjuer, håller ganska låg profil rent generellt. Det är den där årliga intervjun med ST, men den är ju helt i textform. Däremot hade det varit fantastiskt om vi kunde få hem Stridh i en liknande sådan roll också, men han verkar ju väldigt omtyckt uppe i Luleå och har några år kvar innan något annat blir aktuellt.

Med det sagt så tror jag Freddan blir kvar ett tag till, Modo måste hitta sin egen väg. Glader måste rekrytera folk runtom sig som han känner och vet att han kan samarbeta med, det hänger nog inte så mycket på att måste vara ett etablerat ’namn’.
Kommentera